Élnek még azok az öreg kommunisták akik szétlopkodták az országot? Miért nem velük fizettetik ki az államadósságot?
látom, jól működik az agymosás
1 az öreg kommunisták nem lopták szét az országot ... mivel személyesen is ismertem közülük, tudom milyen életszínvonalon éltek (megnyugtatlak, nem voltak milliárdosok, kevesek engedtek meg maguknak luxust, és az a luxus sem olyan volt mint ma mondjuk egy jól kereső vállalkozóé)
2 az államadósság nem azért keletkezett, mert ők kilopták a nép szemét, hanem azért mert mesterségesen fenntartott életszínvonal volt ... tehát a lakossági jólét miatt adósították el az országot
3 ma már annak az államadósságnak a többszörösénél tartunk, és bizony annak a pénznek jelentős része már valóban egy kiemelt kör zsebében landolt, de mindez a rendszerváltást követően
Azt az államadósságot már régen kifizettük. Nem ők lopták szélt az országot, hanem a rendszerváltás utáni kormányok.
Ma a Fidesz sokkal több hitelt vesz fel Államkötvények formájában, mint az összes előző kormányok., és ők ma már nyiltan lopnak és nem is titkolják, hogy virágzik a korrupció.
Pontosítsunk! Az elmúlt 25 évpolitikai elitje felelős. Ebben az elitben sokáig ott volt a régi rendszer elitje viszonylag nagy számban, illetve még ma is ott van. Nincs annyi pénzük hogy visszafizessék.
De annyi tény hogy az elvtársak 2x árulták el Magyarországot és a fiatalok jövőjét. Egyszer a rendszerváltás előtt egyszer pedig utána.
5-ös veled egyetértek.
Aki szerint agymosott vagyok, attól csak szeretném megkérdezni, miért kobozták el nagyapám balatoni nyaralóját és a vitorlását, nem volt áruló, nem volt munkakerülő, egyszerűen csak nem nyalt be nekik.
Miért vették el a nemesektől a földjeiket és a kastélyaikat? Ez el van felejtve? Szerintem inkább te vagy agymosott. Bár azzal egyetértek hogy mesterségesen tartottak fent egy jólétet, nulla munkári is adtak fizetést.
Amúgy a kérdésembe nem tartozik bele hogy ma mit csinálnak Viktorék, az teljesen más téma.
Fiaik még nagyon is élnek. Eleinte KISZ-esek voltak, majd MSZMP-sek, most FIDESZ-esnek mondják magukat.
De ahogy Bródy mondja "Ezek ugyanazok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!