Mi volt a baj azzal a taníjjal, amit az MSZP régen be akart vezetni?
Jövőre készülök egyetemre menni, a mostani feltételek nagyon ijesztőek..
Után olvastam az MSZP idején milyen rendszert akartak bevezetni, és az számomra sokkal szimpatikusabb lenne.
Ott nem lenne röghöz kötés, aki első félévben jól tanul, azoknak magasabb lenne az ösztön díjuk, amiből lazán tudnák fizetni a költség térítést, mivel havi 8-10 ezer ft-nyi költség térítést terveztek, és aki ösztöndíjas 30-40 ezer ft-t kapott volna.. most van oylan egyetem azt hallottam felsőbb évesektől, ahol ha nagyon jó az átlaga akkor kap 10 ezer ft ösztön díjat..
szóval ha úgy vesszük aki szorgalmas az jobban járt volna, aki lusta az meg fizet, ezzel mi volt a baj?
a mostani rendszer szerintem sokkal kedvezőtlenebb a szegényeknek
Igen, de a 300 a minimum. Kérdés mire lesz az elég a jövőben. Nekem pl kémia 82% matek 73% és 310 pont... éppen megugrom majd jövőre a minimumot.
Nemzetközi gazdálkodásra volt egy 84%-os törim és egy 78%os németem és egy angol középfokú nyelvvizsgám -> 348 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!