Mostanában ciki MSZP-snek lenni, főleg fiatalon? Régen is így volt ez (2006 előtt)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 18:05
2/20 anonim válasza:
Én kommunista vagyok, de nem MSZP-s, hanem Munkáspárti.
Az MSZP az nem kommunista, hanem szélsőjobboldali imperalista, aki csak a párt barátainak és a maffiózóknak kedvez.
Szóval bármilyen életkorban ciki MSZP-snek lenni.
3/20 anonim válasza:
Ez az MSZP is eltűnhetne már a süllyesztőben!
MSZP-snek lenni VÉRCIKI
4/20 anonim válasza:
Én fiatal MSZP-s vagyok és nem szégyenlem !!!
5/20 anonim válasza:
jobbikosnak lenni méginkább vérciki
7/20 anonim válasza:
MSZP-snek, mint a párt tagjának lenni, szerintem egyenesen bűncselekmény.
8/20 anonim válasza:
2006 előtt mindenki csápolt az "igen, igen"-re aki most jobbik szavazó szóval...
9/20 anonim válasza:
Az a ciki, ha bármilyen politikai nézet cikinek számít, vagy egyáltalán téma a mindennapokban, hogy kinek milyen. Minden párt követői között ugyanúgy vannak rendes emberek és gyökerek (személyes ismerőst tudok felhozni bármelyikre példának). Ez egyszerűen nem számít. Vagyis nem szabadna, hogy számítson.
10/20 anonim válasza:
youtubon van egy 21 éves MSZP-s gyerek "józanmagyar" néven aki feltölt mindenféle MSZP-s videót meg külömbözö propaganda videókat hogy többi pártot lejárassa!
idén 2010-es választás kampánycsend idejére le is tiltották a youtubos profilját és videóit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!