Ciki ma MSZP-snek lenni?
Szerintem nem ciki. Nem is értem mi lenne benne cikis?Csak a fidesz illetve a jobbik szimpatizánsai egyből a torokra támadnak, ha valaki csak egy kicsit is pártolja az MSZP-t már egyre kevesebben merjük vállalni.
(Nem érdeklenek a %-aim, szóval nyugodtan pontozzatok le)
annak lenni vérciki volt /van /lesz :(((
Szellemi utódja lenni a szájbavizelős A.vos -osknak?
a körömösBaueroknak? a legjobb tarkón löve.tő filozófus Lukácsgyuri bácsinak? hazakiárusító gyurcsányéknak?
mamut nyugdíjjas ávosbácsikáknak-nénikéknek???
Nah, mindegy.
Nem felejtünk. Megvárjuk békében, míg kipusztulnak.
De tudni kell, nekik is:
Minden tettünknek, szavunknak, cselekedetünknek KÖVETKEZMÉNYE van.
A betojóknak cikis, mert jönnek a sima agyúak és bedöngölik - ettől félnek.
A csakazértis odaállóknak cikis, mert becsukott szemmel lépnek a - nem tudják mibe.
A lelkes hívőknek cikis, mert a lelkesedésükön kívül sajnos másuk nincs.
Az ésszel gondolkodóknak, határozottan és keményen dolgozóknak nem cikis, mert hamar megtalálják az üresfejűeket, haszonlesőket, és tudják mit kell tenni velük. Ugyanúgy hamar megtalálják a hasonló tulajdonságúakat és pillanatokon belül összefognak. Tulajdonképp az is egy terep a cselekvésre.
Nem kérdezte senki, de ugyanezt tudom elmondani a Fideszről. És még van néhány hasonló párt.
Aztán van néhány csoportosulás, ahová nem lépnék be. Nem éri meg a fáradságot. Olyan ez, mint a rossz fogalmazvány. Nem javítani, újraírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!