Elfogadta a parlament a holokauszt törvényt mit szóltok?
nevezetesen a holokausztról mindenkinek csak 1 véleménye lehet...
Elfogadta az Országgyűlés azt az alkotmányba és alapvető állampolgári jogokba ütköző jogszabályt, amely büntethetővé teszi holokauszt tagadását. A nyugat-európai tapasztalatok alapján a hasonló törvények a témában folyó tudományos és társadalmi párbeszéd, illetve vita brutális elfojtásához vezetnek.
hát ennyit a szólás szabadságról...
mszp-től igen hülyeség volt ez amit most csináltak.
jó pár szavazót vesztettek el. meg is érdemlik.
"jajjj nee most mi lesz???? igy már élni nem lehet gyerekek... drágább ettől a megélhetésem? nem. károsit ez engem? nem igazán, kéne hozni ilyen törvényt hogyha nem tagadnátok? nem..."
ne lázadjál mert ez a törvény sérti a szólás és vélemény nyilvánítás szabadságát
3 év börtön akinek egy egészen picit más a véleménye a témában
szóval igen rosszabb lett már megint
Mivel másutt is van ilyen törvény,rendben van:Legfeljebb a holokauszt-tagadók szívják a fogukat,ők pedig meg is érdemlik.Legalább a történelmet ismerhetnék.
Amúgy meg se nem oszt,se nem szoroz,az én életem ettől nem változik sehogy.
Engem különösebben nem izgat mivel nem az számít mit mondasz hanem az ,hogy mit tudsz.
Mi lesz most? Valaki azt mondja ,hogy tagadtad a holokausztot és 3 év börtön? na ne röhögtessetek. Ha a rendőr szemébe mondanád akkor is tojna rá magasról.Van nekik jobb dolguk is ez csak azért van ,hogy a kurucinfót tudják szivatni mert szúrja a szemüket.
Gyurcsány vajon miért volt kinn Izraelbe?
Ezek után kinek kell elmagyarázni hogy mennyire meg vannak véve és el vannak kötelezve a politikusaink a zsidóknak.
Hiszen a saját szavazóikat vágták szájba, azzal hogy a holotörvényt meg szavazták, miközben a kommunizmus áldozatait lesz@rják! Pedig sok szavazójuk abból a korból származik, amikor még sűrűn járt a vonat Recskre!
Mi kell hogy kijózanodjatok emberek?
gondolkodás nélkül rásüthetik a bélyeget és 3 év...
mivel bizonyítod az ellenkezőjét?
ez a szabad vélemény nyilvánítás vége!
jönnek a koncepciós perek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!