Akik azt tervezik, hogy a Jobbik győzelme esetén emigrálnak, mégis hogy tervezik?
Csak kíváncsi vagyok. Merre mennétek, hogyan készülnétek fel rá, van-e nyelvtudás vagy valami kapcsolat, hogy munkát kapjatok, stb.
Mert gondolom ez nem úgy működik, hogy a választás után felugrotok az első vonatra/repülőre és kimentek több száz/ezer társatokkal együtt Londonba, azt "majd lesz valahogy".
Hát elég sokat hallottam már, hogy vagy 500.000 ember "menekülni" fog és itt is akadt jó pár jelentkező, de úgy néz ki, hogy konkrét útitervvel csak 1-2 ember rendelkezik.
Amúgy egyik egyetemi szaktársam is ilyen elképzelésekkel rendelkezik és részben ő inspirálta a kérdést, mivel ő nem rendelkezik számottevő nyelvtudással. Szóval nem tudom elképzelni róla, hogy 18-ban (vagy amikor a Jobbik választást nyer) felpattan a legelső vonatra, kimegy Németországba és ott el is boldogul.
Ezért is voltam kíváncsi, hogy mások hogyan gondolkodnak.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem nyugaton nem fogják szívesen látni a tömegesen érkező "menekülteket", mivel feltehetőleg azok mennek el valóban, akiknek van valami félnivalója. Pl: segélyen élő cigány, politikus bűnöző, az Andrássyn való felvonulást féltő meleg, stb.
A nyelvtudás nélküli egyetemi végzettség is szép cél :-)
Nyilván az értelmes keresthez szükséges nyelvtudás és használható végzettség, de ha nincs ott az alja munka. Tudok olyan osztrák cégről ami felvesz végzettség és komoly nyelvtudás nélkülieket is szalagmunkára. Osztrák segédmunkás minimál havi 1100-1200 euro. Ebből nem lesz habzsi-dőzsi, de korrektebbül meg lehet élni belőle, mint az itthoni minimálból.
"létrejön egy jobboldali liberális párt, amely rendbe fogja tenni az országot."
Úgy mint a szadeszed? :D
"ha az nem megy, akkor döntsön a nép."
Mint legutobb a vizitdijas nepszavazason, vagy akettos allampolgarsagrol szolo nepszavazason?
Biztos hogy jo lesz az?
Micsoda jó kis provokatív kérdések ezek!! Biztos te kérdezed folyton az egyéb politikai kérdéseket is a Fidesz ámokfutásával kapcsolatban!
A Jobbiknak egyedül nincs esélye győzni, reméljük, marad a Fidesz, de közelebb kellene,hogy kerüljön a Jobbikhoz.
"Kíváncsi vagyok, miről kellene tárgyalni az EUval, avassatok már be :)"
Nana, ilyet nem szabad kérdezni. Összezavarod a jobbikosokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!