Akik azt tervezik, hogy a Jobbik győzelme esetén emigrálnak, mégis hogy tervezik?
Csak kíváncsi vagyok. Merre mennétek, hogyan készülnétek fel rá, van-e nyelvtudás vagy valami kapcsolat, hogy munkát kapjatok, stb.
Mert gondolom ez nem úgy működik, hogy a választás után felugrotok az első vonatra/repülőre és kimentek több száz/ezer társatokkal együtt Londonba, azt "majd lesz valahogy".
"Azért elég sokat lehetett hallani a Jobbiktól/jobbikosoktól, hogy ők kilépnének az unióból és irány az eurázsiai unio."
Igy van, viszont Vona egy gyonyoru csavarral nemreg hatraarcot fujt. Nem tudom, a jobbikosoknak leesett-e mar hogy mit jelent amit Vona mondott, mert az etrelmezesem szerint ez 180 fokos fordulat. Meglepoen keves reakcio jott erre a jobbik taborabol. Ket eset lehetseges:
1. fel sem fogtak mit mondott Vona
2. felfogtak, de azt gondoljak hogy ez csak blöff.
Utolsó!
Ha linkelsz nekem, én elolvasnám Vona fordulatát.
Én azt hallottam nem kilépni akarnak az únióból hanem egyes dolgokat újta tárgyalni.
De az van és nem csak a jobbik, de más emberek megszól lagyen az igaz is de cigányokról vagy más etnikumról akkor az lehordják mindennnek.
Emlékeztek Pásztor Albert miskolci jelölt körüli cirkuszra?? mit is mondott a közterületi rablások nagy részét cigányok követik el...és nem igaz??? de az!!! és hogy a rendőrségre behozott elkobzott lopott szinesfémet cigányok lopták...nem igaz??? de az és úgy beszéltek róla mintha valami elveteműlt lenne. Pedig minden szó igaz volt. Így van a Jobbikkal is!
12-es
Parancsolj.
Szamomra a kulcsmondatok:
"Azt leszögezem, hogy mi nem vagyunk Európa-ellenesek, és az EU-kritikánk sem zsigeri. "
"Reálisnak tartja, hogy kilépjünk?
– Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy ilyen szituáció középtávon előállhat, rövid távon viszont nem reális. Egyrészt a magyar társadalom valószínűleg nem ilyen döntést hozna, másrészt Magyarország nincs felkészülve erre gazdasági értelemben. "
" nem kilépni akarnak az únióból hanem egyes dolgokat újta tárgyalni. "
Nulla esely van az ujratargyalasra, ezt tudjak ok is. Akik azt mondjak hogy "ujratargyalunk, ha nem sikerul, kilepunk" azt mondjak hogy kilepunk. A tagsag es a szimpatizalok nem is finomkodnak, olvasd csak itt a gyakorin a jobbikos hozzaszolasokat.
Vona viszont elkezdett visszavonulot fujni.
Vesznek egy repjegyet izraelbe, aztán bemutatják a származásukat igazoló okmányokat.
Ha megkapták a letelepedésit, elmennek mosogatni.
Ez a bevett eljárás.
15-ös!
Köszi a linket.
De pár érdekesség belőle az EU-val kapcsolatban:
"...a magyar társadalomnak meg kell adni a lehetőséget, hogy erről véleményt formáljon."
"Egyrészt a magyar társadalom valószínűleg nem ilyen döntést hozna..." (Kilépés)
Ezeket nem mondanám akkora fordulatnak, mivel mindig is köztudott volt, hogy a kilépést népszavazásra bocsájtanák (ahogy elnézem két lépésben), viszont azt sem hallottam tőlük soha, hogy elutasítanak bármiféle kommunikációt pl. Németországgal. Ezek nem ma körvonalazódtak a Jobbikban, hanem mindig is a politikájuk része volt. Azt hittem valami olyan dolgot tartalmaz a cikk, amiről nem tudok évek óta.
Nem fordulatról van szó, inkább nevezném kettős kommunikációnak. Az MNO-nak az USA-val való kapcsolat rendezéséről beszél, 2 hónapja a Betyárseregnek adott interjúban, pedig még az amerikai háttérhatalommal riogatott. :D
Teljesen mást mond attól függően, h épp kihez beszél: a sajátjaihoz vagy a potenciális új szavazókhoz.
"Teljesen mást mond attól függően, h épp kihez beszél: a sajátjaihoz vagy a potenciális új szavazókhoz."
Igy van. Persze lehet azzal takarozni hogy valojaban ok sohasem mondtak, de azert mindenki tudja hogy mit akartak mondani.
Meg nehany honap es teljesen meg fog fordulni az EU-ellenesseg, es gyanitom hogy Vona Auschwitz-ba is el fog latogatni. nehany holokamuzo kepviselovel egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!