Miért van az, hogy Adolf Hitlert nem lehet dicsérni, mikor kihozta népét a káoszból, elindította a gazdasági és a jellemfejlődés útján, újra hitet adott az embereknek, és a nacionalizmust félretéve egy egységes, fehér Európáért harcolt?
Figyelt kérdés
És miért van az, hogy a tömeggyilkos, több mint 40 millió ember haláláért felelős Sztálint az angolszász történészek sora nagy és kiváló államférfinak tarthatja? Bár szerintem 10-20 év, s majd Adolf Hitlert tartjuk az utolsó olyan embernek, aki érdemben tehetett volna egy új, tiszta Európáért!2010. febr. 18. 23:34
71/85 anonim válasza:
mert mindezt néhány millió EMBER halála árán érte el.
72/85 anonim válasza:
Vigyázátok rászisták mer mentek ám á sitre, ván má hólókáuszttörvínyünk!
73/85 A kérdező kommentje:
A sok idióta kommentelő förmedvénye már önmagában igazolja a munkatáborok létrehozásának szükségességét!:) Nagyon kellemesen mulatok, főleg a terelésen, mert egy biztos, ide a sok idióta nyafika közül egy se érettségizett történelemből!:) Néha olyan szórakoztató a sok hülye kispolgárt megfingatni.:) Én vagyok a nemzet Csernusa, de ingyen kezelek!:P
2010. febr. 24. 21:34
74/85 A kérdező kommentje:
Amúgy látom, Sztálin, Jezsov, Trockij, Litvinov, Ehrenburg, Marx utódai alapos agymosást tartottak a söpredéknek!:) Úgy bégettek, mint a kommunisták alatt!:)
2010. febr. 24. 21:52
75/85 anonim válasza:
Ne haragudj, kedves kérdező, de végigolvasva a válaszokat és ezt a kis vitát, azt hiszem, te nem kérdezni akarsz, hanem provokálni.
Én valóban nem tudok ehhez hozzászólni, nincs jogom ítélkezni egy politikus felett sem, ezért nem is írok mást.
76/85 A kérdező kommentje:
Ebben a kérdésben általában sarkalatosan ellentétes vélemények ütköznek, mindössze ezért értékelhetik egyesek provokációnak!:) Én egyébként csak a tényleges történelmi ismeretekre voltam kíváncsi!:D na jó, csak vicceltem, természetesen nem gondoltam arra, hogy egy ilyen mókaoldalon bármiről is érdemben lehet vitatkozni, viszont legalább megmozgattam a rekeszizmaim!:)
2010. febr. 24. 22:37
77/85 anonim válasza:
"Vigyázátok rászisták mer mentek ám á sitre, ván má hólókáuszttörvínyünk!"
Én meg beraklak a gázkamrámba.
78/85 anonim válasza:
"A kérdésed értelmetlen, mert mindkét gazembert lehet dicsérni. A törvény nem tiltja. A kérdésed hazugságból indul ki. Ne hazudj te kis takony!"
Nem hazudott! Hitler volt az egyetlen olyan politikus a történelem során aki ténylegesen meg is szüntette a munkanélküliséget. Nem csak átkeresztelte álláskeresőkre xD
80/85 A kérdező kommentje:
Reinkarnálódjon!:)
2010. febr. 25. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!