Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Adolf...

Miért van az, hogy Adolf Hitlert nem lehet dicsérni, mikor kihozta népét a káoszból, elindította a gazdasági és a jellemfejlődés útján, újra hitet adott az embereknek, és a nacionalizmust félretéve egy egységes, fehér Európáért harcolt?

Figyelt kérdés
És miért van az, hogy a tömeggyilkos, több mint 40 millió ember haláláért felelős Sztálint az angolszász történészek sora nagy és kiváló államférfinak tarthatja? Bár szerintem 10-20 év, s majd Adolf Hitlert tartjuk az utolsó olyan embernek, aki érdemben tehetett volna egy új, tiszta Európáért!
2010. febr. 18. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
46%
mert mindezt néhány millió EMBER halála árán érte el.
2010. febr. 24. 15:59
 72/85 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázátok rászisták mer mentek ám á sitre, ván má hólókáuszttörvínyünk!
2010. febr. 24. 19:51
 73/85 A kérdező kommentje:
A sok idióta kommentelő förmedvénye már önmagában igazolja a munkatáborok létrehozásának szükségességét!:) Nagyon kellemesen mulatok, főleg a terelésen, mert egy biztos, ide a sok idióta nyafika közül egy se érettségizett történelemből!:) Néha olyan szórakoztató a sok hülye kispolgárt megfingatni.:) Én vagyok a nemzet Csernusa, de ingyen kezelek!:P
2010. febr. 24. 21:34
 74/85 A kérdező kommentje:
Amúgy látom, Sztálin, Jezsov, Trockij, Litvinov, Ehrenburg, Marx utódai alapos agymosást tartottak a söpredéknek!:) Úgy bégettek, mint a kommunisták alatt!:)
2010. febr. 24. 21:52
 75/85 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj, kedves kérdező, de végigolvasva a válaszokat és ezt a kis vitát, azt hiszem, te nem kérdezni akarsz, hanem provokálni.

Én valóban nem tudok ehhez hozzászólni, nincs jogom ítélkezni egy politikus felett sem, ezért nem is írok mást.

2010. febr. 24. 22:20
 76/85 A kérdező kommentje:
Ebben a kérdésben általában sarkalatosan ellentétes vélemények ütköznek, mindössze ezért értékelhetik egyesek provokációnak!:) Én egyébként csak a tényleges történelmi ismeretekre voltam kíváncsi!:D na jó, csak vicceltem, természetesen nem gondoltam arra, hogy egy ilyen mókaoldalon bármiről is érdemben lehet vitatkozni, viszont legalább megmozgattam a rekeszizmaim!:)
2010. febr. 24. 22:37
 77/85 anonim ***** válasza:
20%

"Vigyázátok rászisták mer mentek ám á sitre, ván má hólókáuszttörvínyünk!"

Én meg beraklak a gázkamrámba.

2010. febr. 25. 09:49
 78/85 anonim ***** válasza:
36%

"A kérdésed értelmetlen, mert mindkét gazembert lehet dicsérni. A törvény nem tiltja. A kérdésed hazugságból indul ki. Ne hazudj te kis takony!"

Nem hazudott! Hitler volt az egyetlen olyan politikus a történelem során aki ténylegesen meg is szüntette a munkanélküliséget. Nem csak átkeresztelte álláskeresőkre xD

2010. febr. 25. 09:53
 79/85 anonim ***** válasza:
18%
Éljen Hitler Adolf!!!
2010. febr. 25. 11:05
 80/85 A kérdező kommentje:
Reinkarnálódjon!:)
2010. febr. 25. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!