Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Adolf...

Miért van az, hogy Adolf Hitlert nem lehet dicsérni, mikor kihozta népét a káoszból, elindította a gazdasági és a jellemfejlődés útján, újra hitet adott az embereknek, és a nacionalizmust félretéve egy egységes, fehér Európáért harcolt?

Figyelt kérdés
És miért van az, hogy a tömeggyilkos, több mint 40 millió ember haláláért felelős Sztálint az angolszász történészek sora nagy és kiváló államférfinak tarthatja? Bár szerintem 10-20 év, s majd Adolf Hitlert tartjuk az utolsó olyan embernek, aki érdemben tehetett volna egy új, tiszta Európáért!
2010. febr. 18. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
27%

"ma 00:56" így van te most aztán megmondtad a frankót

na légyszíves búj vissza a zsinagógába és ne itt hőzöngjél

2010. febr. 19. 01:46
 22/85 anonim ***** válasza:
13%

Hitler tett dolgokat. Voltak köztük jók is, rosszak is. Elkúrta a háborút, veszített, és hírét keltették. Olyat, amilyet. ÉN semmit se láttam. Ez alapján nincs jogom se elítélni, se magasztalni.

Holokauszt pedig tényleg jön. Max 3 év. De nem etnikai, származási alapon leszünk szelektálva, és milliárdos nagyságrendű "tisztulás" lesz. A föld lakóinak egy része "felemelkedik" (igen, ld. Csillagkapu...), más része pedig újra leszületik a földre. Vagyis arra, ami marad belőle.

Nem várom el azt senkitől se, hogy ezt elhiggye. Mindenkinek a maga dolga. Mielőtt a folyamat elindulna, lesz egy periódus, amikor az éjszaka túlnyúlik, és 2-3 napig tartó sötétség lesz. Amikor ez megtörténik, érdemes átgondolni még egyszer, hogy igaz-e ez, és érdemes megnézni a 2012t még egyszer.

2010. febr. 19. 03:41
 23/85 anonim ***** válasza:
69%

03:41-es.

ugyanez a vaklárma volt 2000-ben is. oks tiszteletben tartom hogy te elhiszed. de 2012-ben ne lepődj meg ha nem történik semmi:D én előre megmondtam mégse vagyok próféta ^-^"

2010. febr. 19. 03:50
 24/85 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk azért, mert ezek mögött a tettek mögött főleg szakemberek álltak? :)
2010. febr. 19. 06:12
 25/85 anonim ***** válasza:
69%

ma 01:46 Elég nagy patkány lehetsz, hogy rögtön ilyeneket mondasz. tipikus érvek nélküli senki vagy. ugorj utánna.

- kettő generációra visszamenőleg Német a családom, dédszüleim harcoltak a háborúban. -

2010. febr. 19. 07:22
 26/85 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező, Hitler "népe" ahogy te fogalmazol,ma a német emberek, még a 20évesek is, hajlandóak bocsánatot kérni azért amit Adolf papa tett,hiszen tisztában vannak a cselekmény helytelenségével,súlyosságával. Látogass el egy náci táborba, pl. Lengyelországba, és jól nézd meg mi van a legelső táblára írva.Gondolod hogy a TE JOBBIKODNAK úgy kellene "rendbe" tenni az országot (erkölcsileg,szociálisan,anyagilag), hogy lemészárolja azt aki nem az ő hitvallását követi??????

Ember, a mai világban sokkal több figyelmet szentelnek az emberek magukra, és a közvetlen környezetükre,mintsem komoly erők gyülekeznének egy ilyen ocsmány "Hitleri" megmozduláshoz.

Azt mondom hogy a mondanivalódat, terjeszd azoknak személyesen, akik családtagjait oktalanul kivégezték.

Én mindenesetre megköszönném.

2010. febr. 19. 07:49
 27/85 anonim ***** válasza:
63%

Na most téged nem lehet meggyőzni, hogy ha fehér európáról vizionálsz, de próbáljuk meg.

Olyan hű de nagyon sok történész nem tartja sztalint nagy embernek, sőt. Amúgy meg, hitlet tömeggyilkos volt. A saját népét szúrta hátba, mert azok az emberek, akiket elpusztíttatott, ugyanolyan németek voltak, mint azok, akiket életben hagyott, csak más vallással bírtak. Ha azt az alapvető tételt nem vagy képes elfogadni, hogy tömeggyilkosnak soha, semmilyen körülmények közt nem adunk igazat, pláne, ha utána évtizedekre tönkreteszi a népe életét, akkor nincs miről beszélni.

2010. febr. 19. 10:45
 28/85 anonim ***** válasza:
90%

Ha Hitler a sikerei csúcsán, mondjuk 1939 tavaszán meghalt volna, akkor ma az egyik legnagyobb német történelmi személyiségnek tartanák. Minden német városban szobra volna.

Így viszont a létező legnagyobb istencsapásának számít, ami a német népet valaha is érhette.

2010. febr. 19. 11:06
 29/85 anonim ***** válasza:
76%

Mi az, hogy a nacionalizmust félretéve? Hitler kőkeményen nacionalista volt, mindenkinek pusztulnia kellett volna Európából, csak a fajtiszta árjáknak nem.

A gyűlölködésen alapuló jellemformálást nem hívnám jellemfejlesztésnek.

Ezeket el kell ítélni, bármelyik oldalon is állt az adott politikus.

2010. febr. 19. 11:08
 30/85 anonim ***** válasza:
68%
Hát dicsérni azt aki megölet sok millió embert,nőt gyereket...Ezenkívül nincs vele semmi bajom.
2010. febr. 19. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!