Miért folyik a csapból is a holokauszt?
Rossz példát hoztál, Avram Iancu egy elmebeteg tömegmészáros volt. Bolondok házában végezte, ott halt meg.
Ne vetítsd ki egy hibbant cselekedeteit az összes románra.
66-os ! Ezt írod:"Nenm kell hogy fajjon a holokauszt, eleg ha elfogadom, hogy van akinek faj es meg akar rola emlekezni, valamint ezt az emlekezest tiszteletben tartom, es nem kezdem el kerdezgetni hogy nekem mi kozom van hozza. "
Én a Kitörés napján hősi halált halt magyar és német katonákra emlékezem meg. Erősen tiltják,megfigyelik a rendezvényeket, A ballib sajtó pedig kórusban ajvékol.Ők miért nem tarják tiszteletben a megemlékezést? Ők meg szabadon tapsikolnak a Vörös Horda emlékműve előtt a Szabadság téren
"Ők miért nem tarják tiszteletben a megemlékezést?"
Válasz: mert nem magyarok, sőt magyarellenesek.
Ők pl. örülnek, ha magyart szenvedni látnak.
1956 kapcsán mi október 23-át, ők nov. 4-ét "ünneplik".
A 2006-ban általuk építtetett ún. "56-os emlékmű" is egy katonai éket ábrázol. Valószínűleg a magyarság ellen támadó szovjet haderőt szimbolizálva, hisz ők rájuk emlékeznek "rettegjetek magyarok, semmi esélyetek ellenünk!" üzenettel. Az a sok oszlop szimbolizálhat akasztófákat is, ugyanazzal az üzenettel...
Azt irod,hogy a Kitörés hősei között nem voltak magyarok?? Tipikus ballibsi megállapítás...Nagyapám ugyan nem vett részt a Kitörésben de 1945-ig harcolt Hunyadi páncélosoknál
Az 56-os "Vaskefe" emlékmű értelmezéseddel nem értek egyet,De ez már szubjektív dolog.
Szerintem tanulj meg szöveget értelmezni.
Én a komcsikra írtam, hogy nem magyarok. A magyar ember 1945-ben védte az országot, puskával a kézben, a dédapám is a háborúban esett el. Lehet, hogy épp az elvtársak által ajnározott "felszabadító" szovjetek fegyvere által Pesten...
Ami a vaskefét illeti, Wittner Máriát idéztem, szerinte vagy 2006 db akasztófa, vagy szovjet tankok támadó éke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!