Miért folyik a csapból is a holokauszt?
"Tehát nem tartja magát magyarnal.Ezzel engem igazol,hogy a zsidót nem tartom magyarnak,hisz önmagukat sem tartják annak."
Azert az elegge latszik hogy a logikus gondolkodas nem az erosseged.
Mint már irtam én elsősorban a cionista zsidókat nem tartom magyarnak és ók maguk sem.tartják annak magukat..Gondolom Herzl Tivadarróól hallottál már
Amugy a zsidóságnak más a nyelve,kulturája,vallása,történelme.Hogy kennének akkor magyarok??Legfeljebb asszimilálódnak
"Hogy kennének akkor magyarok??"
Szamodra mi a magyarnak leves kriteriuma?
Én azt nem értem, egy olyan ember aki naponta sopánkodik, hogy a nemzetét szétszaggatták, hogy tud gyűlölni olyat akinek a nemzetét szintén szétszaggatták és szeretné összegyűjteni fiait?
Úgy beszélnek egyesek a cionizmusról, mintha rák lenne. Olyan nagy baj, hogy a zsidók szeretnének egy helyen élni? Ha már mindenhol máshol utálják őket?
"Úgy beszélnek egyesek a cionizmusról, mintha rák lenne."
Nézd meg hány halottat követelt a Közel-Keleten (is) a cionizmus. És még hányan halnak meg a jövőben miatta.
Érdekes kettős mérce, mikor habzó szájú cionisták vannak legjobban felháborodva, ha a magyar ember szeretné az ezeréves határokat visszaállítani.
A cionisták más népek földjét vették el, a magyar pedig csak a sajátját akarja vissza. Különbség.
"Ahelyett hogy sírnának a múlton a jövőt kellene építeni."
Én is ezt szoktam mondani a zsidóknak, mikor az év 365 napján 0-24 óráig ájvékolnak a holokauszton.
70 éve volt, kész vége, lezárt történet.
Mi se sírunk a tatárjáráson és nem követelünk kárpótlást a törököktől a 150 éves megszállásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!