Bekamerázták az Örs vezér téri aluljárót. Egyetértesz vele?
Na, jó, én itt befejeztem, most már minden határt átléptél. Fegyverb*zi? Tudod mit, anyádat! Mondtam észérveket, hoztam statisztikákat, de NEEEEEEEM, neked csak egy elvakult fegyverb*zi vagyok. Mostanában nagyon elcsépelt lett az, hogy "szemellenzős", de szerintem a szótárban te lehetnél az illusztráció. Mert tényleg, egy begyepesedett, szűklátókörű, szemellenzős majom vagy aki csak azt lát meg amit akar.
150 eset abból, hogy civil fegyvert viselhet, sok? És ami azért történik mert a civilek nem viselhetnek fegyvert? Abból mennyi lenne sok? Elolvastad egyáltalán amit írtam, és ha igen, értelmezted is, Vagy csak azt látod meg amit akarsz, ami meg nem fér bele a világképedbe az nincs? Hát gratulálok, gondtalan életed lehet.
Pont az kénne ha hogy minden lúzer csak úgy besétálhasson egy boltba és éles fegyvert vegyen. Még csak az kéne hogy zsúfolt helyeken két verekedő fegyvert rántson. Egy olyan szűk helyen mint az Örs vezér tere egy ilyen esetből vérengzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!