Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bekamerázták az Örs vezér...

Bekamerázták az Örs vezér téri aluljárót. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés
Én maximálisan, örülök is neki, bár nem tudom, hogy történtek e bűncselekmények arra mostanság. Mondjuk az utóbbi időben elszaporodtak ott a részeg dorbézoló punk-ok, lehet miattuk lett.
2010. febr. 11. 09:43
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tették, mert botrányos ami az aluljárókban folyik. Én mondjuk a Lehel térnél dolgoztam és felháborító volt, amit ott műveltek a csövesek (az ellenőrök és metró-őrök szeme láttára/ füle hallatára)! Meg is mondtam egyszer az egyik BKV-s tagnak, hogy ezek után ne legyen pofájuk a jegy vagy a bérlet miattb.szogatni a tisztességes utasokat, mivel nem biztosítják a kultúrált környezetet az utazáshoz, így nincs joguk egy valag pénzt kérni. Nem elég, hogy odahogyoznak a csövik, de még be is szólogatnak. Bár az Örsnél annyira nem veszélyes a dolog, inkább a Nyugati aluljárót kéne totál megtisztítani, undorító ami ott van. Ahhoz képest, hogy a Westend a külföldiekből tartja fenn magát, hát elég tré az a balkáni közeg ami ott az aluljáróban van. :(
2010. febr. 11. 09:56
 2/36 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Nem adhatjuk fel személyes szabadságjogainkat félelemből. Ebből lesznek az elnyomó rezsimet. Engem azért ne figyeljenek meg, mert valaki lop/gyilkol.
2010. febr. 11. 09:59
 3/36 duhaj ervin ***** válasza:
78%
Egyetértek vele,egyébként annyi mindenünket ellopták,lopják,lopni fogják! Személyes szabadság???????
2010. febr. 11. 10:06
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Na és a személyes biztonságunkról lemondhatunk a szabadságjogainkért? Mit csinálsz te az aluljáróban, amit nem szeretnél ha felvennék?
2010. febr. 11. 10:13
 5/36 A kérdező kommentje:
akinek nincs félnivalója mert nem tesz semmi olyat az nem ellenkezik a kamerákkal.
2010. febr. 11. 10:14
 6/36 Harmoka ***** válasza:
100%
Én örülök neki, mindjárt nincsenek ott a cigányok a sok lopott holmit árulva. Ráadásul sokszor még egy csomó mocskot is hagytak maguk után. Engem nem zavar, ha felvesznek miközben átgyalogolok az aluljárón
2010. febr. 11. 11:11
 7/36 anonim ***** válasza:
30%

A kérdező kommentje:

akinek nincs félnivalója mert nem tesz semmi olyat az nem ellenkezik a kamerákkal.

Az elv ellen lépek fel, mert egy roppant káros folyamat első lépése lehet. Lehet nevetni, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pár évtizeden belül mikrochippekkel leszünk megjelölve. Persze, ebből sem származna direkt hátrány, de kikérem magamnak, hogy az állam megfigyel, és ellenőriz.

2010. febr. 11. 11:26
 8/36 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, akkor te ne vedd igénybe az aluljárót, menjél arra amerre nincsenek kamerák. Max ha úgy kirabolnak, akkor szívsz mert nem lesz felvétel.

A többség igenis örül a kameráknak és elfogadja. És mint tudjuk, többség dönt.

Ennyi erővel menj olyan országba ahol anarchizmus uralkodik már ha van ilyen, és ott nem fogja senki megmondani mit csinálj, senki nem figyel meg, stb.

2010. febr. 11. 11:30
 9/36 A kérdező kommentje:
mellesleg kérlek magyarázd meg, hogy miért káros a folyamat.
2010. febr. 11. 11:30
 10/36 anonim ***** válasza:
49%
Az anarchizmus, és a megfigyelés hiánya nem ugyanaz. Nem tartom egészségesnek, hogy az állam megfigyeli az állampolgárokat, megelőző jelleggel. A 20. század megtaníthatta volna az emberiséget, hogy ha az állam túl nagy hatalmat kap, az állampolgárok ellen fordul, főleg itt, európában.
2010. febr. 11. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!