Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bekamerázták az Örs vezér...

Bekamerázták az Örs vezér téri aluljárót. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés
Én maximálisan, örülök is neki, bár nem tudom, hogy történtek e bűncselekmények arra mostanság. Mondjuk az utóbbi időben elszaporodtak ott a részeg dorbézoló punk-ok, lehet miattuk lett.
2010. febr. 11. 09:43
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
ha azt látod, hogy 5 cigány inzultál valakit ki akar rabolni, akkor megmented?
2010. febr. 11. 11:38
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

A bekamerázástól mindig azok félnek illetve össznépileg rettegnek akik ROSSZAT tesznek.

Tisztességes állampolgárnak NINCS félnivalója tőle.

2010. febr. 11. 12:24
 13/36 anonim ***** válasza:
33%

Nem, nem segítek. Viszont, ha lenne jogom önvédelmi fegyvert tartani, segítenék, ez a megoldás nem a kamera.

A bekamerázástól mindig azok félnek illetve össznépileg rettegnek akik ROSSZAT tesznek.

Tisztességes állampolgárnak NINCS félnivalója tőle.

Persze, a náciknál is csak a rosszaknak kellett félnie, és a a száz millió ember akit a kommunisták hidegvérrek megöltek, vagy elvittek a gulágra is mind aljanép volt, ugye? Ha túl nagy hatalmat adunk az államnak, akkor előbb-utóbb nagyon radikálisan eldönti, ki a jó és ki a rossz. Előző, érdekelne az életkorod, és a pártszimpátiád.

2010. febr. 11. 12:46
 14/36 A kérdező kommentje:

"Nem, nem segítek. Viszont, ha lenne jogom önvédelmi fegyvert tartani, segítenék, ez a megoldás nem a kamera. "

a fegyvertartásban nem látsz kicsit több veszélyt mint egy ártatlan felvételben? hm?

jaj ezt a nácizást hagyjuk már, szánalmas vagy, ne haragudj:)

2010. febr. 11. 12:50
 15/36 A kérdező kommentje:
jah mellesleg pont te nácizol aki minden jöttmentnek hagyná, hogy fegyverrel mászkáljon.
2010. febr. 11. 12:50
 16/36 anonim ***** válasza:
53%

Abban jóval kevesebb veszélyt látok, hogy egy szigorú procedúra után szigorú feltételek mellett, tanfolyam elvégzése után lőfegyverhez juthatnak egyesek, mint hogy az állam megfigyel. De tudod mit, ne is legyenek normális lőfegyverek, csak gázpisztolyok, az is elég lenne.

Oké, nem nácizok, kommunistázok: szerinted akiket akkor kivégeztek, azok mind alávaló csirkefogók voltak? A sztalinizmus alatt csak az félt, akinek oka volt rá?

2010. febr. 11. 12:53
 17/36 A kérdező kommentje:

a fegyvert el lehet venni tőled, mást is megsebesíthetsz vele, stb.

sokkal kevesebb veszély van abban, hogy rögzítik ahogy átsétálsz az aluljáróban. Senkinek nem ártanak vele, csak te vagy finnyás.

Kommunistázni se kommunistázz.

Nem is értem hogyan hasonlíthatod össze velük az egész kamerás témát. Itt ha bűncselekmény történik, akkor a képek alapján azonosítanak, illetve visszatartó erő.

Ezek szerint az ATM-ekben lévő kamera, a boltokban lévő kamera is náci meg kommunista? Tényleg nem értem miért fáj neked, hogy megelőznek?

A fegyver már csak egy tüneti kezelés lehet, a kamera megelőzés.

2010. febr. 11. 13:00
 18/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, igazából a kamera a tüneti kezelés. Nagy-Britanniában az 1996 óta tartó teljes fegyverbetiltás miatt jelentősen növekedett az erőszakos bűnesetek száma, és az illegális fegyvercsempészet. Nosza, gondolták a britek, kamerázzuk be egész Londont. Végeredmény: bűnözés nem csökkent, talán csak a szemetelés, csak max. ezentúl a rablótámadásoknál eltakarják az arcukat. Ne érts félre, támogatom a kamerarendszert, de ez önmagában messze kevés, fegyverliberalizáció kell. Mert képzeld el magad egy rablótámadásba, te szemszögedből mi a jobb, ha a gyilkosomat a felvétel alapján elfogják és lecsukják, vagy ha ő fekszik holtan én meg karcolás nélkül megúszom?
2010. febr. 11. 13:57
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem. Nem adhatjuk fel személyes szabadságjogainkat félelemből. Ebből lesznek az elnyomó rezsimet. Engem azért ne figyeljenek meg, mert valaki lop/gyilkol."

aztán ha téged késelnek meg, majd sírhatsz ha nem derül ki, ki volt.

2010. febr. 11. 14:02
 20/36 A kérdező kommentje:

miből gondolod, hogy karcolás nélkül megúszod? miből gondolod, hogy más is megússza, hogy csak a rablót nyírod ki?

nem ellenzem ezrével a fegyvertartást de úgy érzem, hogy az eredménye az lenne, hogy az utcán lövöldöznének össze-vissza az emberek és sokkal több halott lenne mintha nem lenne fegyvertartási engedély.

a kamera megelőzni (is) tud, ez nem tüneti kezelés.

hogy merre hogy válik be, ez mentalitástól függ. én már most úgy látom, hogy tisztább az aluljáró amióta a kamerák vannak, nincsenek kötekedők, stb.

Azt viszont áruld el, hogy hogyan véded meg magad lőfegyverrel egy olyan helyen ahol egyszerre akár 100-150 ember is tartózkodik anélkül, hogy másokat is megsebesíts?

2010. febr. 11. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!