Melyek azok a kuruc. Info cikkek, amelyek miatt egyesek hiteltelennek tartják az oldalt?
Amennyiben lehetséges, megkérném a válaszolókat arra, hogy ne kezdjenek el mellébeszélni és általánosságokat mondani. Sokszor mondják egyesek, hogy a kuruc.info minden cikke hazugság, meg hogy ott csak hazugságok és kitalációk vannak.
A kérdés azokhoz szól, akik egyáltalán valamire alapozzák is a véleményüket; tőlük szeretném kérdezni, hogy mi az a cikkek tömkelege, amelyek alapján arra jutottak, hogy a portál hazudik.
2:
Ez így van, és ezt én nem is vitatom. Azonban többen mondják, hogy hazudozik össze-vissza, amit én viszont nem értek.
Elöljáróban: én nem állítottam soha, hogy _minden egyes cikk_ hazugság és kitaláció lenne. De hogy jócskán vannak ilyenek, az biztos.
Az első "felejthetetlen találkozásom" a kuruccal ez volt:
Olvasd végig. :)
Azóta is volt már egy cikk, amit apró darabokra szedve "mutattam be" itt, a GYK-n, hogy mennyi csúsztatás és hazugság van benne. (Próbáltam visszakeresni, de sajnos nem találtam.)
A legnagyobb baj a kuruccal pedig az az undorító, gusztustalan stílusa, amitől jó érzésű embernek még akkor is hányingere támad, ha történetesen igazat írnak a cikkben...
" Ha valamit csak
az egyik oldaláról nézel hiába igaz amit
látsz, akkor sem kerülsz képbe."
Mutass olyan oldalt, ahol nem ez a helyzet!
Ugyan ez elmondható minden másról.
Ha én abból indulnék, amit a Népszabadság ír mondjuk a szendrőládi cigányokról, hát elég nagy tévedésben lennék, még sajnálnám is őket.
De nem, mert a saját szememmel láttam, hogy a 100%-ban romákból álló focicsapata úgy nyert bajnokságot, hogy ki se kellett állniuk sok esetben, egyszerűen az ellenfelek nem mertek elmenni játszani, mert....
Erről nem írnak sehol, se a Nemzeti Sport, se a Népszabadság, se a Blikk, pedig egyáltalán nem mindennapi, hogy így nyer bajnokságot egy csapat.
Az a baj, hogy a balliberálisok mai napig nem bírják megérteni, hogy a tiltás nem vezet semmi jóra.
Ha úgy lenne, mint az Usa-ban, hogy leírhatják, hogy néger volt az elkövető, azonnal leesne a népszerűsége az ilyen kurucos oldalaknak.
A Gárdát is nem betiltani kellett volna, hanem a Rendőrséget kipofozni....
"A Gárdát is nem betiltani kellett volna, hanem a Rendőrséget kipofozni...."
Inkább az oktatás színvonalát emelni. Szomorú, hogy néhányan az erőszakban látják a megoldást egy társadalmi, gazdasági problémára.
"Mutass olyan oldalt, ahol nem ez a helyzet! "
Akármennyire tűnik hitelesnek számodra az az érvelés, hogy de a másik oldal... blablabla, a kurucinfónál elfogultabb nem nagyon van.
"Inkább az oktatás színvonalát emelni. Szomorú, hogy néhányan az
erőszakban látják a megoldást "
Az csak évek múlva lett volna kihatással, ha egyáltalán lett volna, mert mondjuk ha engem kérdezel nem lett volna.
Másrészt nem volt semmilyen erőszak, demonstratív jelleggel vettek részt a felvonulásokon, erőszak alkalmazása nélkül.
Megjelent egy társadalmi reakció, egy jel, ami utalt egy problémára.
Ez csak szintén balliberális fejekben volt, hogy unalmukban vonulgatnak meg szólalnak fel(köztük ugye a kapitány, akinek már tele volt a hócipője), a cigányokkal pedig semmi gond nincs.
A rossz közbiztonság volt az oka, amit mindenki figyelmen kívül hagyott a baloldalon, egyszerűbb volt rasszistázni meg tiltani.
#9 és ha azt mondom, hogy ez egy VALÓS problémára adott ROSSZ reakció, akkor mi vagyok, libsi vagy náci, vagy valami egyéb? Mi lenne, ha a kategorizálás meg acsargás helyett, te is gondolkodnál a reális megoldási lehetőségeken?
A kialakult helyzetért a mindenkori politikai elit teljes mértékben felelős, és nyilván nem is fog megoldódni magától, de akkor rendszert kell váltani és szakemberek kezébe bízni a roma kérdést, nem pedig indulatos vérpistikékébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!