Nem feszegeti túlságosan is a saját határait is a kuruc. Info?!
Akik magyar nemzeti érzelműnek tartják az oldalt, és azért olvassák, mit szólnak ehhez?!
Mi a problémád?
A Mein Kampf magyarul is kapható.
Lehet fikázni vagy tapsolni Hitler urat, de a XX. századi történelem meghatározó szereplője volt. Az a beteges, hogy legismertebb írásától annyira be vannak szarva.
A Kommunista Kiáltvány olvasásáról mi a véleményed?
Olvastam én is a Mein Kampf-ot és annyira nem volt nagy szám, mint emlegetik.
Már úgy értem a nem nagy számot, hogy jó kis könyv, de nincs benne semmi olyan, mint például "zsidóhúst kell enni, mert ez éltet minket, nácikokat és felzabálunk minden zsidót a Sátán dicsőségére és kiszopkodjuk a csecsemők vérét, stb." szóval ilyen téren nem kell tőle rettegni.
A kuruc.info-t cikkeit nem egy ember írja egyedül. A kuruc.info-t olvasom (legalább is az engem érdeklő cikkeket), de a Mein Kampf-ot sosem olvastam, és sosem fogom. Pszichopaták műveit elvből kerülöm.
A magyar írók sokkal jobb könyveket írtak, és közelebb állnak hozzám mint Hitler német felsőbbrendűség könyve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!