Ellie Wiesel esetében a kuruc. Info miért hivatkozik saját magára? Meg úgy a legtöbb esetben? Ez nekik az objektív tájékoztatás?
Én Jobbikos vagyok, nacionalista (nem, nem HH-zó, hanem 19. századi szinten leragadt egyszerű hazaszerető), de a kuruc.info engem is sokszor meg tud lepni. A stílusa rohadt fölényes és bunkó, de ez még oké lenne. De olyan remek manipulatív cikkeket tudnak ott írni, hogy beszarás. Egyik kedvencem volt, amikor fogták magukat és statisztikai adatokat úgy szorozgattak össze egymással, hogy az jöjjön ki, hogy Vona a legnépszerűbb politikus. Egy kicsit lebecsülve éreztem a gondolkodó jobboldalt, azért ennyire hülyének a saját magukfajtáját nem kéne nézni.
Meg a cikk Raj Tamás haláláról...Lehet, hogy nem tett sok jót M.o.-nak, de azért ez ízléstelen volt. Egy korrekt jobboldali ennyire nem gyűlölködik.
Szóval szerintem amennyi embert a kurucinfo áttérített a szélsőjobboldalra (köztük engem is), annyit el is fog veszíteni a mértéktelen gyűlölködésével. Régen ugye mindenki zsidóbérenc volt, bármit tett, mostanság kevesebbet emlegetik ezt a szót, de ilyen erővel minden földi halandót lezsidóbérencezhettek volna..
De ennek ellenére minden nap olvasom, olyan híreket is közölnek, ami más oldal számára politikailag "nem korrekt".
te egy értelmes embernek tűnsz!
Ők "térítettek" meg téged?
Hát tényleg ekkora a Gyurcsányszdsz bűne, hogy értelmes emberekből nacionalistát nevel?
Mondjuk te még az értelmesebb fajtába tartozol és van kritikai érzéked is ;-)
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:57
a kuruc szerint nem létezik holokauszt!
akkor, most mi is van?
10:26
Én megmondom őszintén, nem olvastam hogy a kuruc konkrétan mit írt a holokausztról, de a revizionizmust ismerem, és abban nem arról van szó hogy EGYÁLTALÁN nem volt holokauszt, hanem arról, hogy a holokausztban rengeteg túlzás van. Ilyenek pl:
- Hitleréknek volt egy központi terve a zsidó faj teljes megsemmisítésére.
Nem volt, mert semmi ilyen dokumentum nem került elő. Viszont arra vonatkozó tervek kerültek elő, hogy a háború megnyerése után a zsidókat kitelepítik a birodalom megszilárdult határain kívülre.
- Hitlerék gázkamrákban tervszerűen irtották a zsidókat. Az időseket nőket gyerekeket rögtön a gázkamrákba küldték.
Ez sem igaz, mert a táborban dokumentálták a deportált embereket, és a dokumentumok bizonyítják hogy igenis voltak öregek nők és gyereket -nem is kevés- az auswitzi táborokban. A Kertész Imre féle "gázkamrák" létezését sem tudták bizonyítani. Az az építmény amit "gázkamrának" neveznek ma auswitzban az eredeti tervrajzokon "hullakamra" néven szerepel. És ami a lényegesebb: a ZyklonB fantázianevű gáz (HCN hidrogéncianid) a vakolatban található vassal (Fe) kék színű ferrocianidot ( Fe2(CN)3 ) alkot. Ez a ruhafertőtlenítő kamrák falán jól látható. Viszont azokban a helyiségekben ahol az állítólagos "gázosítások" voltak semmi nyoma nincs.
- Enisatzgurppe (bevetési osztagok) az ukrán kelet oroszországi területeken bevezetett kipufogógázú "elgázosító teherautókban" gyilkolászták a zsidókat partizánokat.
Ez sem igaz, mert egyetlen ilyen teherautót sem találtak, mindig csak arról van szó hogy XY Z-től hallott ezeknek a teherautóknak a létezéséről, viszont igazából senki sem látott 1 ilyent sem.
- 6 M zsidót megöltek a háború alatt.
Ez is túlzás mert korabeli újságok alapján (pl world almanach) a német érdekszférában összesen élt 6M zsidó a háború kezdetén. Namármost ha figyelembe vesszük hogy Izraelbe milliók települtek ki a háború után, ill amerikába is rengeteg "holokauszt túlélő" kivándorolt, akkor láthatjuk hogy 6M nem halhatott meg. És akkor még azokat nem is vettük figyelembe akik nevet változtattak és a háború után már nem vallották zsidónak magukat. Pedig ezek sincsenek kevesen.
A faji alapon történő hátrányos megkülönböztetést, az erőszakos deportálásokat, kényszerunkát, a rossz körülményeket a táborokban és a sok halálos áldozatot a revizionisták sem tagadják. De ugye nem csak Hitlernek voltak munkatáborai, hanem Sztalinnak is és Eisenhower (amerikai) is ahová a Japánokat zárták.
"A faji alapon történő hátrányos megkülönböztetést, az erőszakos deportálásokat, kényszerunkát, a rossz körülményeket a táborokban és a sok halálos áldozatot a revizionisták sem tagadják"
akkor mégis miről beszélünk? az általad túlzásnak minősített dolgok így már nem biztos, hogy valóban túlzások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!