Miért nem képesek elfogadni az MSZP szimpatizánsok hogy a pártjuk szétlopta az országot?
én nem vagyok mszp-s se fideszes, és amit mondasz azt elfogadom.
noh de a fideszesek miért nem ismerik ugyanezt el a saját pártjukról?
Gyanítom, fiatal vagy még a politikához, és nem emlékszel, miért is zavarták el a Fityiszt nyolc éve... Nem azért, mert olyan jól kormányoztak, hanem mert kiderült pár piszkos ügy.
Tudod, olyan nincs, hogy "azemeszpészétloptajazországot". A politikusok kollektíve lopták szét az országot, pártállástól függetlenül. Viktoréknek kinyílt a csipájuk Őszöd óta, valószínűleg azért, mert így tudják a legjobban feledtetni a Vegyépszer és társai jellegű kínos eseteket...
Ez az. A Fidesz se jobb, egykutya.
Ezért kell az LMP-re szavazni.
"Konkrét példa? Csak, hogy jobban lássak"
Ja és elfelejtettem leírni hogy az Országimázs központ nem csak arra volt jó hogy Fidesz emberkék érdemi munka nélkül hatalmas jövedelemre tegyenek szert hanem lerontsák az ország imázsát ahelyett hogy javították volna. Ekkor jelent meg nyugati elemzők tollából hogy ha a NATO-ból szokás volna kitenni valakit akkor magyarországot már kivágták volna mert egy ingyenélő aki belépett a NATO-ba és nem tesz semit érte csak elvár. Az meg milyen ember aki külföldön a saját országát pocskondiázza, és büntetést kér a saját országa ellen?
Hazugság hogy lopnak?
A fele MSZP már lassan vagy börtönben vagy előzetesben vagy vizsgálat alatt! Minden beruházás a metró-tól az autópályákig a 2-3× ba kerül mint máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!