A liberálisok miben bíznak még?
"Nem dicsoseg, ez lenne a normalis beallitottsag."
Ha nem ilyen tudálékosak, okoskodóak lennétek, meg amilyenek a főnökeitek is voltak akkor még elképzelhető.
De így?
S mint írtam az első oldalon a szadesz szépen lejáratta ezeket a fogalmakat akár tetszik akár nem, meg a többi "demokrata", amit az állandó okoskodással nem fogtok jobban újra elfogadtatni.
Nem is értem ezek után mit csodálkoztok rajta, hogy elvileg nem sokan kérnek ebből!
A jobbikozós szöveggel nekem meg ne gyere, én idáig nem szavaztam rájuk, 3 év múlva meg még kiderül mi lesz ha egyáltalán megérem, de a jelen ballibekből nem kérek a fidiékkel együtt, még az lmp normálisabb talán, de súlytalanok, nem tudják az embereket megszólítani.
A jobbikot, bár ez lehet elcsépelt szöveg azzal lehetne a legjobban a háttérbe szorítani ha olyan alternatíva lenne ami a működőképes megoldásokat keresné azokra a problémákra amelyek miatt szavaznak rájuk, persze az állandó fasisztázáson, rasszistázáson, egyében kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!