Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miben bíznak még?

A liberálisok miben bíznak még?

Figyelt kérdés
Lényegében a liberalizmus elutasított eszme hazánkban. A Fidesz jelenleg még vezet, a Jobbik a második erő, és hát csökken közöttük a különbség. Az MSZP meg a többi meg valahol hátul kullog.

2015. jan. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
39%
Itt a válasz: Arról senki nem tehet, hogy ma van az országban 2,7 millió választó polgár aki szívesen élne tekintélyelvű áldemokráciában(igen ez az illiberalizmus jelentése) mai pártok közül max az együtt vagy az lmp liberális de ők se igazán. Az meg megint nem az átlagember ügye, hogy a liberalizmust sikerült lejáratnia az SZDSZ-nek, de az is biztos, hogy nem ők ültették el a fejekbe azt a hitet, hogy a liberális "bűnözőket bújtat" vagy, hogy minden liberális pedofil. De tudom, ez mind csak liberális fröcsögés, majd 18-ban jön a Gábor a sleppjével, akik mindent úgy rendbe raknak, hogy ember legyen a talpán aki azt a szarkupacot képes lesz eltakarítani utánuk.
2015. jan. 25. 13:16
 32/53 anonim ***** válasza:

"mai pártok közül max az együtt vagy az lmp liberális de ők se igazán."...

"liberalizmust sikerült lejáratnia az SZDSZ-nek"

Na igen. "Ők se igazán". Ez bizony igaz.

Na és akkor ki a francot akarnátok? ? ? ? :D

2015. jan. 25. 14:15
 33/53 anonim ***** válasza:

""Amit a jobbikosok bármiről mondanak az egy hülyeség nagy valószínűséggel. Kár kiemelni egy külön témát."

Gratulálok. Körülbelül ennyit lehet tőletek várni."

Kár hogy elvittétek ebbe az értelmetlen skatulya "mi meg ti" irányba a vitát. Lehetett volna belőle valami...

2015. jan. 25. 14:20
 34/53 anonim ***** válasza:
27%

Jobbikosokkal en meg az eletben nem tudtam ertelmes vitat folytatni itt a gyakorin.

Es nem rajtam mulott.

2015. jan. 25. 14:41
 35/53 anonim ***** válasza:

"Jobbikosokkal en meg az eletben nem tudtam ertelmes vitat folytatni itt a gyakorin.

Es nem rajtam mulott."

Azért olvasd el az első hozzászólásodat a témában. Egyből bele a vitapartnert egy skatulyába (Jobbikosba, holott addig szó nem volt róla), és gyorsan lehazugozni. Így nyitottál. Most meg azt mondod nem rajtam múlt. Nézel néha magadba?

2015. jan. 25. 15:59
 36/53 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elutasított, rendkívül széles támogatásnak örvend anélkül, hogy ez tudatosulna. Tudatosulni akkor fog, amikor az emberek már nem lelnek megnyugvásra a jobboldalinak mondott eszmeáramlatokban. Akkor mindenki véresszájú liberális lesz. Honnan tudom? Így működik a történelem, mindig is így működött.
2015. jan. 25. 17:45
 37/53 anonim ***** válasza:

A kerdezo Jobbikos, folyamatosan irja ki a liberalisokkal/liberalizmussal kapcsolatos kerdeseit, amik nem kerdesek hanem kijelentesek, ragalmazasok, hazugsagok.

Nem kerdezni akar, hanem kinyilatkoztatni. Hogy miert pont a liberalisokkal van baja, akikrol kabe semmit sem tud, azt valaszolja meg o maga.

2015. jan. 25. 18:57
 38/53 A kérdező kommentje:

"A kerdezo Jobbikos, folyamatosan irja ki a liberalisokkal/liberalizmussal kapcsolatos kerdeseit, amik nem kerdesek hanem kijelentesek, ragalmazasok, hazugsagok."

Ennek a felhasználónak nem igazán megy az ékezetek írása, de megjegyzem, az érvelés sem. Ez az első kérdésem a liberálisokkal kapcsolatban, bár, erre sem kaptam még teljesen világos választ senkitől. Rágalmazást és mocskolódást annál inkább.

2015. jan. 25. 20:55
 39/53 anonim ***** válasza:

"Ez az első kérdésem a liberálisokkal kapcsolatban, bár, erre sem kaptam még teljesen világos választ senkitől."

Megtudhatjuk azért a 40. komment környékén hogy mit is szeretnél kérdezni?

2015. jan. 25. 21:02
 40/53 anonim ***** válasza:

Semmifele ragalmazast es mocskolodast nem kaptal. De tenyleg erdekes felvetes hogy pontosan mit is akarsz kerdezni.

Szerintem semmit, kijelenteni akarsz.

2015. jan. 25. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!