A liberálisok miben bíznak még?
"mai pártok közül max az együtt vagy az lmp liberális de ők se igazán."...
"liberalizmust sikerült lejáratnia az SZDSZ-nek"
Na igen. "Ők se igazán". Ez bizony igaz.
Na és akkor ki a francot akarnátok? ? ? ? :D
""Amit a jobbikosok bármiről mondanak az egy hülyeség nagy valószínűséggel. Kár kiemelni egy külön témát."
Gratulálok. Körülbelül ennyit lehet tőletek várni."
Kár hogy elvittétek ebbe az értelmetlen skatulya "mi meg ti" irányba a vitát. Lehetett volna belőle valami...
Jobbikosokkal en meg az eletben nem tudtam ertelmes vitat folytatni itt a gyakorin.
Es nem rajtam mulott.
"Jobbikosokkal en meg az eletben nem tudtam ertelmes vitat folytatni itt a gyakorin.
Es nem rajtam mulott."
Azért olvasd el az első hozzászólásodat a témában. Egyből bele a vitapartnert egy skatulyába (Jobbikosba, holott addig szó nem volt róla), és gyorsan lehazugozni. Így nyitottál. Most meg azt mondod nem rajtam múlt. Nézel néha magadba?
A kerdezo Jobbikos, folyamatosan irja ki a liberalisokkal/liberalizmussal kapcsolatos kerdeseit, amik nem kerdesek hanem kijelentesek, ragalmazasok, hazugsagok.
Nem kerdezni akar, hanem kinyilatkoztatni. Hogy miert pont a liberalisokkal van baja, akikrol kabe semmit sem tud, azt valaszolja meg o maga.
"A kerdezo Jobbikos, folyamatosan irja ki a liberalisokkal/liberalizmussal kapcsolatos kerdeseit, amik nem kerdesek hanem kijelentesek, ragalmazasok, hazugsagok."
Ennek a felhasználónak nem igazán megy az ékezetek írása, de megjegyzem, az érvelés sem. Ez az első kérdésem a liberálisokkal kapcsolatban, bár, erre sem kaptam még teljesen világos választ senkitől. Rágalmazást és mocskolódást annál inkább.
"Ez az első kérdésem a liberálisokkal kapcsolatban, bár, erre sem kaptam még teljesen világos választ senkitől."
Megtudhatjuk azért a 40. komment környékén hogy mit is szeretnél kérdezni?
Semmifele ragalmazast es mocskolodast nem kaptal. De tenyleg erdekes felvetes hogy pontosan mit is akarsz kerdezni.
Szerintem semmit, kijelenteni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!