A liberálisok miben bíznak még?
"Ja, egy legitim választáson a többség akarata bármikor kétségbe vonható? Ez is liberális gondolkodás?"
Akkor ti 2006-2010 között mi a gyíknak tüntettetek egyfolytában, amikor 2006-ban világosan az MSZP-re szavazott az emberek többsége?
Ja, az MSZP ellen lehet tüntetni, de a Fidesz ellen nem?
Hogy is van ez?
"Akkor ti 2006-2010 között mi a gyíknak tüntettetek egyfolytában, amikor 2006-ban világosan az MSZP-re szavazott az emberek többsége?
Ja, az MSZP ellen lehet tüntetni, de a Fidesz ellen nem?
Hogy is van ez?"
Ki az a ti? Én nem vagyok fidesz-birka, én nem tüntettem akkor sem. De mondok egy "újdonságot": demokrata sem vagyok. Nem vagyok demokrata a mai értelmében, nem vagyok olyan, mint ti.
"demokrata sem vagyok"
En a helyedben ezt inkabb szegyellnem.
"En a helyedben ezt inkabb szegyellnem."
Én azt szégyellném, ha olyan "demokrata" lennék, mint amilyen mondjuk te. Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok képmutató és nem vagyok olyan, mint te például.
Fogalmad sincs hogy en milyen demokrata vagyok.
Ram mondod hogy kepmutato vagyok, amikor a komplett Jobbik masbol sem all ki mint alszenteskedesbol es kepmutatasbol? :))
"Ram mondod hogy kepmutato vagyok, amikor a komplett Jobbik masbol sem all ki mint alszenteskedesbol es kepmutatasbol? :))"
Rád mondom, mert írni sem tudsz és álszent képmutató vagy, aki érvek nélkül pofázik.
ha nem tudnek irni akkor el sem tudnad olvasni, aztan valahogy megis valaszolsz mindig.
Nem erzed szanalmasnak ezt az ekezeteken valo lovaglast?
Sok ervet kaptal mar, kaphatsz barmikor barmennyit, de egy ido utan tok felesleges, mert ugysem erted meg.
Bar ugy tunik azt sem tudod mit jelent az ha valaki kepmutato :)
"Sok ervet kaptal mar, kaphatsz barmikor barmennyit, de egy ido utan tok felesleges, mert ugysem erted meg."
Hát tőled konkrétan egyet sem.
"En a helyedben ezt inkabb szegyellnem."
Hát "demokratának" lenni nagy dicsőség lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!