Mi a véleményetek erről?
Minek olyan embert ajánlani a népnek akinek köze , és lövése sincs a politikához, maximum mint laikus? nem hinném Budaházyról h ien téren föiskolákat végzett volna, vagy lenne vmi tudása az egészhez...
az meg hogy csak azér szavazatokat gyüjtenek h mentelmi joga legyen... sznalmas.. aki elkövetett vmit mér nem tudja utána vállalni a feleösséget? ahhoz hazafi hogy szobrot rongáljon, meg mtv székházt ostromoljon, de ahhoz h elviselje a bünteést ahhoz már nem?
"Milyen ellentmondásról beszélsz te?"
"Kuruc.info kommentár: Nagyon helyes, portálunk sem biztosít „mentelmi jogot” a Jobbik politikusainak sem. Akár Vona Gábor lakcímét és telefonszámát is közzétennénk, ha letérne arról az útról, melyen most a Jobbikot vezeti."
Gyorsan írjátok fel ezt is az amőbablogra meg a szociétászfórumra, hátha kellhet még a demokratikus, minden előítéletet, agressziót és trükkök százait nélkülöző kampányotokhoz.
"Mogye mátran, mogyorószág!"
Kedves kérdező!
"nem hinném Budaházyról h ien téren föiskolákat végzett volna"
Milyen téren? Nyelvtani tudásod elnézve neked az általános iskola is nehézséget okozott, Budaházy viszont mérnöki diplomával rendelkezik.
Mindenkinek, aki meg akar szólalni a politika világában, politológusnak kell lennie? Vagy minek?
ne kezdjük el a másiknyelvtanába való belekötést mert az elég gyerekes lenne szerintem, és em hinném h van itt bárki is aki eddig életében egyszer se vétett helyesirási hibát (amugy hha érdekel 5ös vagyok nyelvtanból megye legjobb gimnáziumában)
mérnöki diplomának nem sok köze van a politikához... és hát mondjuk egy közgazdász, egy politologus jobban meg tudja itélni hogy hogy áll az ország, és nem csak arra tud támaszkodni amit a bal illetve jobb oldali médiából hall ( az egyik azt hallatja h jól állunk mert neki érdeke, másik azt harsogja h szarul, mer neki meg az az érdeke..)
ennyi erőből egy autószerelőt, egy buszsofört vagy akárki mást is ajánlhatnánk hisz végzettségükben kb oan közel állnak ők is a politikához...
irigykedünk budaházyra? hát én nem igazán... szeretnék tizedannyira bátor lenni? hát nem igazán... tudod, én tudok csendesen élni és nem is kapnak el a rendörök... viszont akárhányszor csinálok valamit VÁLLALOM érte a következményeket, nem pedig elkezdem mondani h nem is vagyok hibás csak hülye a rendszer, meg szabaditsátok ki Gyurit...h ha bátor volt hozzá h vandálkodjon, akkor viselje a következményeit... mert nem az a bátor aki megüt egy óriást és aztán miután elkapja az óriás, összevissza mentegetözik hogy az óriás ütött elöször.. hanem aki be is tudja ismerni amit tett..
"tudod, én tudok csendesen élni és nem is kapnak el a rendörök."
Mért, Budaházi nem tud csendesen élni? Eltekintve attól a néhány balhéjától, aminek elkövetésében soha sem a saját érdekeit tette az első helyre, ő is normálisan él.
"ha bátor volt hozzá h vandálkodjon, akkor viselje a következményeit."
Ilyen alapon Petőfi, Rákóczi is vandál volt, mert vállalta a népéért a konfliktust a hatalommal szemben. A következményét pedig viseli. Védekezéshez meg az utólsó bűnözönek is joga van. Csak azt nem illeti meg a védekezés joga, aki a hazájáért akar tenni? Csak a 70 éves öregasszonyokat kirabló és megerőszakoló mocskokat illeti meg ez a jog? Szerinted? Mert ne feledd, Budaházy a népet átverő, rabló banda ellen lépett fel a saját eszközeivel. Igaz -lehet nem mindig demokratikus módon- de ha a kormány nem demokratikus, akkor ezen nem kell csodálkozni.
Te talán azt sem tudod, hogy több mint 40 évig egy idegen hatalom megszállása alatt éltünk. A hozzád hasonló gondolkodásúak -gondolom a szüleid is- a saját hasznuk érdekében pedig kiszolgálták ezt a hatalmat, elárulták a saját népüket. 10 millió embernek -plusz az azóta megszületőknek- okoztak ezzel jóvátehetetlen károkat már eddig is. Hogy mennyit? Nézd meg Ausztriát és meglátod a különbséget. Talán soha nem fogjuk ezt kiheverni. Ők mikor vállalják ezért a tettükért a felelősséget? Őket mért nem hiányolod a vádlottak padjáról? Vagy azt szabad?
Sőt, a megszállóknak meg emlékművet kell állítani?
Petőfi miér lett vna az? '48as forradalomban nem volt egy akkora hu de nagyon nagy szerepe...
hát azért nem élünk olyan megszállás alatt, vagy diktatura alatt hogy ide szabadságharcosok kelljenek.. amugy meg a szovjet emlékmü... amennyire tudom a szovjetek minket "felszabaditottak" a fasizmus alól... nem tudom neked megmondani hogy melyik lett vna a jobb h ha marad a fasizmus vagy igy h nem maradt, bár teljesen mind1 mer h ha marad az akkor az is ugyanugy szidva lett vna...ennek a felszabaditásnak az emlékére állitották amennyire én tudom de javitsatok ki h ha rosszul tudom...
szigetváron van egy nagy szobor szulejmánról, török császár volt... azt mér nem köpdösik le? hisz 150 évig itt voltak a törökök... mások mért nem szedik le a vörös csillagot egy emlémüröl? a többi 10 millió ember mér tud csendesen, normálisan élni? jah igen... minden ember megvezett birka csak a budaházy nem mer ő neki felnyitotta az Atyauristen a szemét és ő bátor, egy hős...
mit szólnál hozzá hogyha a Don kanyari magyar emlékmüvet orosz nacionalisták rombolnák le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!