Mit gondoltok erről a videóról?
Az a kiemelt komment inkább arra ad magyarázatot, hogy ezt is sikerült hiteltelenné tenni.
Mindenesetre most aztán sokkal jobb ugye?
Orbán legálisan irtja a lakosságot.
Ja és nem hinném, hogy a videóban szereplő embereknek tetszett volna az, ahogy a tüntetőket szétverik 2006-ban.
Mielőtt jönne valamelyik széljobber és mondaná, hogy eszdéeszes vagyok, ki kell, hogy ábrándítsam: én ott voltam 2006-ban is ott leszek most is!
Egyébként maga a dal elég béna lett, de ez már más tészta.
tegnap 19:29
szerintem a hozzád hasonló széljobber idióták azok, akik a legtöbbet ártanak ennek az országnak a hülyeségükkel!
Kicsit hiteltelen az a rész, hogy "Nem tetszik, hogy a diplomám egyre inkább sz*rt sem ér" - annak ismeretében, hogy épp az SZDSZ színeiben volt Gusztos úr az Országházban - egy érettségivel.
Másfelől mi a céljuk azzal, hogy minden második szó k*urva meg sz*r? Keménynek akarnak tűnni? Vagy csak így tudnak kontaktust teremteni az alacsony szellemi képességekkel megáldott támogatókörükkel?
Meg az egész kissé idétlen. A szöveg 90%-a "nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik", ami pont elég egyszerű ahhoz, hogy azok, akik annyira hülyék, hogy még mindig bal- és balliberális szavazók, megértsék...
Mindig van, aki hőbölög. Az a legkönnyebb! Senkinek nem tilos jól csinálni - kicsiben, vagy nagyban. Általános igazság, hogy mindig azok a csendesek, az elégedettek, akik teszik a dolgukat tisztességgel. Minél több a hőbölgés, annál kevesebb mögötte a teljesítmény
Egyrészt mert ők dolgoznak, így nincs annyi felesleges energiájuk meg szabadidejük, hogy unalmukban fújjogással merítsék ki; másrészt mert ők ismerik a munka értékét, és hogy a legkisebb jóhoz is mennyi izzadság folyik.
Persze, meg lehet spórolni... Van, aki nem tesz semmit, csak mondja, hogy "ez nem jó!"... Az mindig egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!