Csak nekem böki a csőrömet ez a nagy EU mánia?
Én kint voltam tegnap, megnéztem a "műsort".
Láttátok volna, hogy mennyi idegen zászló, volt.
Volt,Che Guevarás zászló, meg az elengedhetetlen EU zászló.
Magyar zászló az nem volt sehol.
Sok ember ott olyan volt, akik előbb vonulnának egy vörös vagy egy EU-s zászló alatt, mint hazai alatt.
Orbán viszont rosszul csinálja.
Ha igazi euroszkeptikus, akkor csinálja úgy, mint David Cameron brit miniszterelnök.
Orbán minden paktumot aláír Brüsszelben amit odadobnak az orra elé, meg állandóan jó pofizik.Gusztustalan ember.
tegnap egy internacionalista Orbán Viktor ellenes csürhe tüntetett a józan ész és a magyarság ellen!
Eu egyesült államokat akarnak, így el akarják venni a magyarság nemzeti függetlenségét és Orbán Viktort, a Nemzeti Kormány vezetőjét el akarják üldözni az országból!
szovjetunios vörös sálakban, libsiként térnek vissza a kun bélák soros, az eu, az illuminátusok és az usa támogatásával, hogy a szabadságszerető Magyar nemzetet végleg tönkretegyék és a maradék trianoni határokat is felsázmolják, ezzel elpusztítva Mária Országát és a kereszténységet is egyben!
Nekem is böki. Ráadásul az EU mánia USA mánia is, mert, az EU az USA bábja.
Itt csak Eurázsia lehet alternatíva, mert nincs más.
A tüntetésekkel ez a helyzet:
"elsősorban magyarnak kell lennünk"
Én nem akarok magyar lenni, mert akkor olyan lennék, mint Lázár János. Normális ember ilyet nem akar.
"Nekem is böki. Ráadásul az EU mánia USA mánia is, mert, az EU az USA bábja.
Itt csak Eurázsia lehet alternatíva, mert nincs más."
Akkor menj ki a jóléti Oroszországba. Úgy is 15-öd annyi a népsűrűségük, mint nálunk, szóval rengeteg hely van még arrafelé.
Putykó bácsi amúgy is most szervezi az Orosz Idegenlégiót, amiben 6 év szolgálat után állampolgárságot lehet kapni.
"Én kint voltam tegnap, megnéztem a "műsort".
Láttátok volna, hogy mennyi idegen zászló, volt.
Volt,Che Guevarás zászló, meg az elengedhetetlen EU zászló.
Magyar zászló az nem volt sehol."
Nem tudom te melyik tüntetést nézted tegnap, de voltak magyar zászlók is. Itt a bizonyíték a videóban:
"Teljesen jogos, aki eurázsiát támogatja menjen Oroszországba, aki meg az EUt am meg mondjuk németországba és maradunk itthon vahy 100an"
Nem is tudom, hogy ki fog jobban járni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!