Csak nekem böki a csőrömet ez a nagy EU mánia?
Csak neked. Magyarországnak a nyugattal kell együttműködni, és nem kelettel.
Abból elegünk volt 40 évig.
Orbán semmit nem csinál jól, csak a saját zsebét tömi a haverjaival együtt.
Orban EUs politikaja es a kelethez valo dorgolozese egyszeruen felhaborito.
Az EUba kellene minel erosebben integralodnunk, ez az egyetlen esely arra hogy a regio allja a globalis versenyt. USE vagy bukas.
"Nem azt mondtam, hogy nem kell együttműködni. De én nem vagyok európai, magyar vagyok."
Én meg európai vagyok. Puff neki.
Kérdező! és hogy ápolod az UNO felé a kapcsolatokat? például mint Orbán aki ilyeneket mond hogy kimentem az UNIO-ba és ki osztottam pár kokit meg sallert.
Ez aztán az ember, kint nyalifali idehaza meg a kemény csávó utánna Putyinnál megint nyalifali idehaza meg keménykedés kioktatás.
"De én nem vagyok európai, magyar vagyok."
Megnyugtatlak: európai vagy... Itt élsz Európában... Sőt ember is vagy...
Próbáld ezt megérteni és elfogadni... És azt is hogy a kiabálás a dac és konok ellenállás csak visszatetszést hoz a nagytőkések körében... Pedig ha az ország valaha is talpra akar állni gazdaságilag, akkor pont azokhoz az országokhoz és szövetségekhez, gazdasági társulásokhoz kell közeledni akiknél a pénz van, és nem hozzákötni magunkat azokhoz akinél nincs... Akár tetszik, akár nem: a pénz és a gazdasági érdekek mozgatják a világot... És jelenleg az országnak az az érdeke, hogy a tőke befelé áramoljon... Illetve hogy a gazdaságnak olyan részvevői legyenek, akik értenek is ahhoz amit csinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!