Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mi a frászért? Esküszöm...

Mégis mi a frászért? Esküszöm nem értem a Magyar társadalmat?

Figyelt kérdés

netadó mi más is lenne a kérdésem ...

maximum 700 Ft lesz egy családnak HA tényleg áthárítják jó aláírom adó lehet nekünk kell 700 ft +-t fizetni nah rohadt nagy bumm ...

Ezért több ezren utcára mennek másnap az emberek de azt hogy 24% az ÁFA azt szarjuk le kit érdekel az hogy a minimálbér 80 000 Ft szarjuk le hát ki a faszt érdekel ? de az a rohadt 700 forintért gyújtsuk fel őket belezzük ki ...

2014. okt. 26. 22:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

" Ezek a magánemberekt zaklató teleshoppos, fapados, utazást tukmáló telemarketinges lenyúlós cégek, jobb ha kimegy mindegyik,"

Ne beszélj hülyeséget kérlek.

2014. okt. 28. 07:06
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

" 4 tagú család vagyunk, ez az internetadó nagyobb kiadás lenne, mint amit a rezsicsökkentéssel megspórolunk."

Azért ez így nem igaz. 700 forintnál biztos hogy többet spóroltál.

Én sem értek egyet a netadóval de ettől még nem kell olyat írni ami nem igaz.

2014. okt. 28. 07:09
 43/43 anonim ***** válasza:
0%

" Hát azt hiszem, nagyon sok ember nem értette meg a tegnapi tüntetés lényegét.."

Na akkor még jó, hogy nem mentem ki! Azt hittem hogy a netadó ellen van tüntetés szervezve, amivel amúgy egyetértenék...

De ilyen kormány elleni általános "váltsuk le őket!" tüntetéssel és székház támadásos huligán akcióval nem tudok azonosulni.

2014. okt. 28. 07:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!