Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mi a frászért? Esküszöm...

Mégis mi a frászért? Esküszöm nem értem a Magyar társadalmat?

Figyelt kérdés

netadó mi más is lenne a kérdésem ...

maximum 700 Ft lesz egy családnak HA tényleg áthárítják jó aláírom adó lehet nekünk kell 700 ft +-t fizetni nah rohadt nagy bumm ...

Ezért több ezren utcára mennek másnap az emberek de azt hogy 24% az ÁFA azt szarjuk le kit érdekel az hogy a minimálbér 80 000 Ft szarjuk le hát ki a faszt érdekel ? de az a rohadt 700 forintért gyújtsuk fel őket belezzük ki ...

2014. okt. 26. 22:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
35%
jogos !!!
2014. okt. 26. 22:58
 2/43 anonim ***** válasza:
76%

Nem bűn, ha nem értesz a gazdasághoz, de kérkedni vele nem kéne. Ahogy a kormánynak se.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__622..

2014. okt. 26. 23:00
 3/43 anonim ***** válasza:
69%

Én sem értem.

Voltak sokkal nagyobb dolgok is, például földtörvény, meg azaz ÁFA, amit említesz.

Ezek közül egyikre sem mentek el tüntetni, pedig fontosabb dolgok, mint a jelenlegi netadó.

2014. okt. 26. 23:01
 4/43 A kérdező kommentje:

2 <-- mindjárt elolvasom !

( valóban megeshet hogy nem értem a gazdaságot csak egy középsulis vagyok nem politikus stb )

De igen és ugye akkor még nem emelintettük se a betegellátást a stadion építést stb .. komolyan ez a 700 Ft-be fog beleroskadni mindenki de a többit kibírja ?oO

2014. okt. 26. 23:05
 5/43 anonim ***** válasza:
54%
Miért mit vártál a magyar társadalomtól? Ennyit tudunk.
2014. okt. 26. 23:07
 6/43 anonim ***** válasza:
87%

"700 Ft"

Idézek onnan:

""Vagyis akkor 700-5000 forintos extra terhen túl is áthárítják a szolgáltatók az internetadót?

A távközlési adó bevezetése után a szolgáltatók sorra emelték meg áraikat, és bizonyos mértékig most is ez várható. Itt azonban érdemes megkülönböztetni a nagyvállalati, és a lakossági/kisvállalati szegmenseket..."

forrás: [link]

(Anonymus hozzászóló)

"A másik gond az, hogy pont a távközlési adó bevezetése miatt, az internetszolgáltatóknál csak a Telekom volt nyereséges az elmúlt években. " ""

Szóval az internetszolgáltatóknak nem igazán van miből kifizetni ezt, ezért is valószínű, hogy az a 700 nem 700 lesz.

2014. okt. 26. 23:08
 7/43 anonim ***** válasza:
45%
Azt se tudják mi ellen tüntetnek, még be se nyújtották a törvényjavaslatot, azt se tudni mi lesz benne.
2014. okt. 26. 23:11
 8/43 anonim ***** válasza:
66%
Na, látom beérett Hoffmann Rózsa áldásos tevékenysége, az átlag netező már azt se tudja kiszámolni, hogyha az internetet biztosító cégnek több adót kell befizetnie, mint amennyi pénzt tőle beszed, akkor csődbe megy, mint a szar.
2014. okt. 26. 23:12
 9/43 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy elnézem nem csak a magyar társadalmat nem érted, de a matematikai alapműveleteket sem.
2014. okt. 26. 23:14
 10/43 anonim ***** válasza:
3%
#8-as te mi a f¤szról beszélsz? Melyik internet előfizetés kerül 700 forintnál kevesebbe?
2014. okt. 26. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!