Mégis mi a frászért? Esküszöm nem értem a Magyar társadalmat?
netadó mi más is lenne a kérdésem ...
maximum 700 Ft lesz egy családnak HA tényleg áthárítják jó aláírom adó lehet nekünk kell 700 ft +-t fizetni nah rohadt nagy bumm ...
Ezért több ezren utcára mennek másnap az emberek de azt hogy 24% az ÁFA azt szarjuk le kit érdekel az hogy a minimálbér 80 000 Ft szarjuk le hát ki a faszt érdekel ? de az a rohadt 700 forintért gyújtsuk fel őket belezzük ki ...
Nem bűn, ha nem értesz a gazdasághoz, de kérkedni vele nem kéne. Ahogy a kormánynak se.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__622..
Én sem értem.
Voltak sokkal nagyobb dolgok is, például földtörvény, meg azaz ÁFA, amit említesz.
Ezek közül egyikre sem mentek el tüntetni, pedig fontosabb dolgok, mint a jelenlegi netadó.
2 <-- mindjárt elolvasom !
( valóban megeshet hogy nem értem a gazdaságot csak egy középsulis vagyok nem politikus stb )
De igen és ugye akkor még nem emelintettük se a betegellátást a stadion építést stb .. komolyan ez a 700 Ft-be fog beleroskadni mindenki de a többit kibírja ?oO
"700 Ft"
Idézek onnan:
""Vagyis akkor 700-5000 forintos extra terhen túl is áthárítják a szolgáltatók az internetadót?
A távközlési adó bevezetése után a szolgáltatók sorra emelték meg áraikat, és bizonyos mértékig most is ez várható. Itt azonban érdemes megkülönböztetni a nagyvállalati, és a lakossági/kisvállalati szegmenseket..."
forrás: [link]
(Anonymus hozzászóló)
"A másik gond az, hogy pont a távközlési adó bevezetése miatt, az internetszolgáltatóknál csak a Telekom volt nyereséges az elmúlt években. " ""
Szóval az internetszolgáltatóknak nem igazán van miből kifizetni ezt, ezért is valószínű, hogy az a 700 nem 700 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!