Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mi a frászért? Esküszöm...

Mégis mi a frászért? Esküszöm nem értem a Magyar társadalmat?

Figyelt kérdés

netadó mi más is lenne a kérdésem ...

maximum 700 Ft lesz egy családnak HA tényleg áthárítják jó aláírom adó lehet nekünk kell 700 ft +-t fizetni nah rohadt nagy bumm ...

Ezért több ezren utcára mennek másnap az emberek de azt hogy 24% az ÁFA azt szarjuk le kit érdekel az hogy a minimálbér 80 000 Ft szarjuk le hát ki a faszt érdekel ? de az a rohadt 700 forintért gyújtsuk fel őket belezzük ki ...

2014. okt. 26. 22:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
78%

Még mindig baromságokat beszélsz. A kormány eleve azt hazudja, hogy nem kell a fogyasztónak adót fizetnie, hanem a szolgáltatónak kell (ami persze oltári kamu, mert úgyis ráterheli a fogyasztóra), a kalap se a fogyasztó által fizetett adóra vonatkozik, hanem a szolgáltatóra, hogy ennyit kell fogyasztónként fizetnie. A törvény nem a fogyasztókra fog vonatkozni, ezt próbáld megérteni.

2014. okt. 26. 23:43
 22/43 anonim ***** válasza:
66%

#Én jobban tudom

Nem neked írtam, az feltűnt?

2014. okt. 26. 23:44
 23/43 anonim ***** válasza:
95%
A tüntetők 90%-a nem az internetadó ellen tüntetett. Inkább mondjuk úgy, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárba, amely már 4 éve csepereg. Ez az internetadó gyönyörűen összehozta az embereket, és most tör felszínre az emberekben elfojtott harag. Az a harag amely évek óta forr bennük, de nem volt lehetőségük még kiadni magukból, nem volt lehetőségük felszólalni. Ez még csak egy lépés volt, hidd el lesznek ennél cifrább dolgok is itt még... :)
2014. okt. 26. 23:44
 24/43 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező: Az internet előfizetés nem csak telefonból áll. Ja tényleg, honnan is tudhatnád? Gyerekek nem foglalkoznak ilyenekkel ami nem baj, de azért lehetne pár önálló gondolatuk.
2014. okt. 26. 23:47
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

"A törvény nem a fogyasztókra fog vonatkozni, ezt próbáld megérteni."

Persze, ha látni fogom. A gond az, hogy az eddig megszólalt kormánytagok ezt nem igazán így mondták...

Hanem, hogy "...az adó az internetszolgáltatókra" és majd jött, hogy "..... kalap a fogyasztóknak...."

Ugyebár itt ellentmondás volt. Hiszen azt hangoztatták, hogy ez csak az internetszolgáltatók ellen van, de akkor miért akarnak valami kalapot tenni a fogyasztókra?

2014. okt. 26. 23:52
 26/43 A kérdező kommentje:
25 <-- tudom hogy nem csak abból áll (amúgy nem minden esetben lehet csak külön internet előfizetést is kötni nálunk is olyan van és nincsen hozzá se TV se telefon ) de itt az internetadóról van szó ... nem %-os emelésről van szó a csomagodra hanem az internet adatforgalmad után ... semmi köze nincs ennek ahhoz hogy hány órát tv-zek ...
2014. okt. 26. 23:52
 27/43 anonim ***** válasza:
95%
Igazából én örülök ennek az internetadónak, annyira csúnyán eltemette magát ezzel a Fidesz, hogy mással talán nem is tudta volna. Eldőlt! 2018-ban kormányváltás!
2014. okt. 26. 23:53
 28/43 anonim ***** válasza:
87%

"csak 700 Ft"

Ami pontosan 700 Ft-al több, mint mennyivel, a jelenleg is röhejesen magas adóterheimen felül, hajlandó vagyok finanszírozni a nemzeti stadionépítési alapot.

2014. okt. 26. 23:53
 29/43 anonim ***** válasza:
86%

ÉS se értem a felháborodást:Mi a frászért nem hajlandók az emberek a teljes fizetésüket átutalni a kormánynak.

Na fiúk,néhány szép stadionért!!

2014. okt. 26. 23:57
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

# 30

Az én falumban meg a környéken még nincs, úgyhogy tényleg kéne még pár adó, meg adakozhatnátok is. Csak számoljatok a sikkasztásokkal, körülbelül a 3 szorosát küldjétek mint amennyit eredetileg.

2014. okt. 26. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!