Kedves fideszesek! Mit szóltok az internetadó tervezetéhez?
"a fiatalok házibulikat tartanak."
Lesz házibuli adó akkor.
"ugyanis nálunk szokás dolgozni, és így van pénzünk."
Attól még senkinek sem lett pénze, hogy dolgozott, nálatok egyébként is csak lopni szokás.
"4 film és egy játék havonta 18000 forint lenne, ha tisztességesen vennéd meg. Jajj de sajnállak, hogy fizetned is kell érte valamennyit! Egyelek meg.."
Miért kellene bárkinek is fizetnie filmért vagy játékért? És különösképp miért a fidesznek? A fidesz forgatja a filmeket és írja a játékokat? Szerinted én ezt beveszem? Olyan emberek akik magyarul a nevüket nem tudják leírni és ötig nem tudnak elszámolni? Hihető...
"Nézzétek a jobbik oldalát, visszatérnek a 90-es évek, újra az utcán fognak talizni az emberek, a gyerekek a játszótéren lesznek, a fiatalok házibulikat tartanak."
Ezért írtam, hogy támogatom. Soha semmilyen adóval nem értettem egyet, hiszen egyik sem más mint szimpla lopás, de ezzel most egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!