Kedves fideszesek! Mit szóltok az internetadó tervezetéhez?
150ft/gb?
Én havi 400-500gb-ot csak letöltök, de számoljunk!
Ha valaki havonta letölt 4 filmet full hd-ban, meg egy pc játékot, az már 4*10gb + 25 gb = 65gb
Ez forintban 65*150 = 9750Ft
Na ez fog bebaszni
"Mi, Fideszesek nem akadunk ki apró plusz költségeken, amik hosszú távon az ország fejlődését szolgálják, ugyanis nálunk szokás dolgozni, és így van pénzünk.
"
Én is FIDESZES vagyok, de ezzel a hozzászólásoddal elmehetsz a sunyiba! Tudod itt is dolgoznak, de vannak emberek, akik már nem tudnak több terhet elviselni, és ez igenis be fog tenni ezeknek az embereknek!
Fideszes vagyok, ezzel nem értek egyet!
kicsit OFF: 11-es válaszoló: 1 film mondjuk 2000 forint, 1 játék mondjuk 10000 forint
4 film és egy játék havonta 18000 forint lenne, ha tisztességesen vennéd meg. Jajj de sajnállak, hogy fizetned is kell érte valamennyit! Egyelek meg..
"11-es válaszoló: 1 film mondjuk 2000 forint, 1 játék mondjuk 10000 forint "
Igen, de a fejlesztő és a forgalmazó kapja ezt a pénzt és nem a magyar állam. Ez akkor lenne oké ha a fidesz forgatná a filmeket és készítené a játékokat.
15-ös!
Igaz én is szoktam letölteni, de ki nem? És ezzel a 4 filmmel és 1 játékkal nagyon keveset írtam.
Másodjára, nekem a havi 400-500 GB nem film meg játék, hanem meló! Azért mert dolgozok fizessek 75000 ft-ot? Mielőtt írsz, hogy a munkáltató fizet, saját vállalkozásom van.
15: Nem ő vagyok, de megvettem például a Final Fantasy XIII nevű játékot a Steamen, 13 euróért. Ez úgy durván 4000 forint. Mivel viszont durván 50-60 giga között van, mire letöltöm, elment 7 rugó csak az adóra, amiben még nincs benne a net előfizetési díja.
Innentől fogva te is elmehetsz a csába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!