Kedves fideszesek! Mit szóltok az internetadó tervezetéhez?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 18:36
1/84 anonim válasza:
Mi, Fideszesek nem akadunk ki apró plusz költségeken, amik hosszú távon az ország fejlődését szolgálják, ugyanis nálunk szokás dolgozni, és így van pénzünk.
2/84 anonim válasza:
Hány bőrt akarnak még lenyúzni rólunk?
3/84 anonim válasza:
Azért a 150Ft/Gb annyira nem apró összeg ;)
5/84 anonim válasza:
"Azért a 150Ft/Gb annyira nem apró összeg ;)"
Ezt honnan veszed? Hiszen semmi konkrétumot nem közöltek.
7/84 anonim válasza:
1: Édes Istenem, te tényleg ekkora böszme vagy? Ennyire nincs agyad, vagy mi? A 150 forint gigánként az nem aprópénz bas-zdmeg. Megnézel a hdtv-den egy kibas-zott filmet streamen és hopp, 1500-2000 forint adó el is ment.
Nem vagyok és nem is voltam fideszes, de ha ezt bevezetik, akkor eddig tartott a Fidesz uralom. Főleg azok után, hogy ők lopnak csalnak hazudnak éjjel nappal.
8/84 anonim válasza:
"de ha ezt bevezetik, akkor eddig tartott a Fidesz uralom."
Ezt már sokmindenre mondtuk, és látod...
9/84 anonim válasza:
Egy diktatúra mindig korlátozni akarja az információt is, most az interneten a sor.
10/84 anonim válasza:
8: Igen, de az embereknek az ingerküszöbét szerintem már kezdi elérni ez a sok szar, ami itt történik. Az ilyen adók meg annak tükrében viccesek, hogy lassan a fél kormányt kitiltják Amerikából, mert korrupt gecy az összes (igen, túloztam...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!