Mi a véleményed arról hogy a Fidesz 2008-ban megtámadta az internetadó törvényét most pedig Orbán be akarja hozni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 18:11
1/41 acelsziv válasza:
csak a szokásos. Hazug,kétszínű, képmutató banda.
2/41 anonim válasza:
Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy ha birkaország ennyire jól teljesít, miért kell már megint adókat behozni, meg növelni? Nem úgy van, hogy akkor évről évre csökkenteni kellene őket?
3/41 anonim válasza:
Nocsak, mégis jönnek a megszorítások?
5/41 anonim válasza:
Lementek a választások, jöhetnek az új adók...
6/41 anonim válasza:
Az, hogy b*ssza meg az anyját. Ha tényleg 150 Ft/GB lesz akkor ez nekem kb havi 15ezer forint pluszba... Kétszer annyi csak az adó, mint most a net. K*baszottul megfizethető lesz, már az internet is luxusnak fog számítani.
7/41 anonim válasza:
Ha tényleg be lesz vezetve, szerintem forradalom lesz.
8/41 anonim válasza:
Ilyen adó valószínűleg nem lesz.
9/41 anonim válasza:
150ft minden egyes Gigabájt után! Hát ha ez tényleg megvalósul jövőre nem lesz nettem! Nem semmi dolgok mennek ebbe az országba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!