A Jobbikosok miért így festik le az Európai országokat?
Konkrétan Franciaországról lenne szó.
Minden jobbikos írja,hogy húú de rossz hely lett,megfolytja őket a bevándorlás,stbstb.
Most voltam kinnt 5 napot. ( Strasbourg) kb ha 30 muszlim,és afrikai bevándorlót láttam,akkor azt soknak mondanám...
A Párizsban élő,ma már francia állampolgársággal rendelkező magyar ismerősöm sem tud semmi rosszat mondani,azt mondja,hogy Párizsban vannak kerületek,amikbe nem érdemes bemenni,de kb ott mindenki bevándorló,és ennyi.A többi helyen minden okés,mint ahogy Strasbourgban is. De a Jobbikosok előszeretettel riogatják az embereket,mielőtt saját maguk tapasztalnának emg valamit. Innentől kezdve nem fogok hinni egynek sem akármit állít a "csúnya" nyugatról.
"Pont ez a lényeg, hogy rajtad kívül a kutya nem foglalkozik Oroszországgal."
Leszámítva a jobbikosokat és a fideszesek radikálisabb részét, akik élnek-halnak értük.
"De itt senki nem hozza szóba, csak te! Folyamatosan Oroszországgal jössz, hogy az így meg úgy. Miközben ti meg éltek-haltok a nyugatért, aki közben csak egy csöves kelet-európainak tart titeket."
Ezzel azért vitatkoznék. Ebből is látszik,hogy te vagy aki fröcsög.. a kutyát nem érdekelte Strasbourgban,hogy magyar vagyok. Sőt,amikor megemlítettem valakinek,aki rákérdezett,hogy honnét jöttem,akkor rögtön az országunk kultúrájáról,és az ételekről kezdtek érdeklődni. Senkiben nem volt előítélet,csak ti "nagymagyarok" szerettek mártírként viselkedni,és hogy minket mindenki utál,kivéve Oroszország... :D eléggé naív gondolkodás. Láttam én már olyan oroszt,aki köpött egyet,amikor itt járt az országban,és épp telefonáltam mellette magyarul. :D ennyit erről.
Kérdező, több szempontból is el vagy tévedve.
1. jössz ezzel a "ti" és "mi" kezdetű megosztó dumával, figyelmen kívül hagyva, hogy minden ember más és más, nincs két ember, aki ugyanúgy gondolkodna a világról
2. 5 napos strasbourgi kiruccanásból vonsz le messzemenő társadalmi-, gazdasági-, politikai következtetéseket és általánosítasz
"5 napos strasbourgi kiruccanásból vonsz le messzemenő társadalmi-, gazdasági-, politikai következtetéseket és általánosítasz"
Hát persze,hogy abból vonok le. Bejártam egész Strasbourg-ot,és semmi probléma nem volt. Miközben itt olyanok osztják az észt,akik életükben nem jártak még egy nyugat-európai országban sem. Ez neked nem irritáló?
"5 nap Strasbourgban...az igen. Kérdező, te nem vagy semmi :D 5 napból és egy városból levon ilyeneket xd"
Igen,levonok ilyeneket. Ugyanis ha rákeresel a neten,a "nagymagyar" oldalak tele vannak azzal,hogy húú de rossz hely Straasbourg,és milyen rossz hely egész Franciaország. Gratulálok nektek... :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!