Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosok miért így festik...

A Jobbikosok miért így festik le az Európai országokat?

Figyelt kérdés

Konkrétan Franciaországról lenne szó.

Minden jobbikos írja,hogy húú de rossz hely lett,megfolytja őket a bevándorlás,stbstb.

Most voltam kinnt 5 napot. ( Strasbourg) kb ha 30 muszlim,és afrikai bevándorlót láttam,akkor azt soknak mondanám...

A Párizsban élő,ma már francia állampolgársággal rendelkező magyar ismerősöm sem tud semmi rosszat mondani,azt mondja,hogy Párizsban vannak kerületek,amikbe nem érdemes bemenni,de kb ott mindenki bevándorló,és ennyi.A többi helyen minden okés,mint ahogy Strasbourgban is. De a Jobbikosok előszeretettel riogatják az embereket,mielőtt saját maguk tapasztalnának emg valamit. Innentől kezdve nem fogok hinni egynek sem akármit állít a "csúnya" nyugatról.

2014. okt. 14. 21:12
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%

"Párizsban vannak kerületek,amikbe nem érdemes bemenni,de kb ott mindenki bevándorló,és ennyi"

Persze toleránska, ez nem érdekes, nem kell bemenni oda. Ha meg olyan kerületek lennének ahová a bevándorlóknak nem érdemes bemenni mert ott kb. mindenki francia, akkor itt visítoznál rasszizmusról.

2014. okt. 14. 22:06
 12/50 Tharos ***** válasza:
0%

"Egyébként az oroszbarátság nem jelenti azt, hogy ugyanolyan rendszert kell bevezetni, mint ami a ruszkiknál van."

Ha én rajongok egy másik országért a politikai beállítottsága és kultúrája miatt, akkor az valószínűleg azért van, mert azt szeretném, hogy az én országomban is bárcsak olyan vezetés és kultúra lenne, mint amilyen ott van, egyébként nem rajonganék érte, ha nem így lenne.

A jobbikosok is azért rajonganak Putyinért és a rendszeréért, mert az szerintük annyira, de annyira fasza, hogy azt nem lehet szavakkal leírni, mert ott nincsen nyugati romlottság, rend van és még a főpap is fegyvergyárakat áld meg (hát lehetne ennél csodálatosabb hely?).

Én ilyen szövegeket hallok tőlük mindig. Akkor mégis miről beszélünk, miért nem akarnak a jobbikosok orosz körülményeket Magyarországra?

2014. okt. 14. 22:11
 13/50 anonim ***** válasza:
71%

12.

Személy szerint, nekem Szingapúr rendszere szimpatikus.

Oroszországra, mint, gazdasági-katonai szövetségesre van szükség.

Szingapúr szimpatikus, mert rendpárti,jó az életszínvonal, fejlett az infrastruktúra, nem liberális.

2014. okt. 14. 22:14
 14/50 Tharos ***** válasza:
Szingapúr már annyira nem lehet rossz hely.
2014. okt. 14. 22:25
 15/50 anonim ***** válasza:

"Szingapúr már annyira nem lehet rossz hely."

Nekem is tetszik.

Oroszország korruptsága, vadsága sokszor elborzaszt, de sajnos szükség van rájuk.Egy szükséges rossznak tartom őket.

Szingapúr pedig pont ideális szerintem, nincs az a kultúrmarxizmus, meg a hasonló őrültségek, mint Svédországban.

Hanem rend van, emellett az utcák teljesen sterilek, sehol egy szemét, a kocsit, házat is nyitva hagyhatod, mert nem lopják el.

Szingapúr a nyugat őrültségek nélkül.

2014. okt. 14. 22:29
 16/50 anonim ***** válasza:
Nem Franciaországgal magával van baj hanem azzal a politikával amivel az iszonyú mennyiségű immigraciot támogatták. Pl most nézek egy műsort a tv-ben aminek a lényege h egy ebolás menekült érkezett sunyi módon áthajózva a tengeren Olaszországba. Egy fenét kell nekünk ennyi idegen gondolatokkal rendelkező alak Európába.
2014. okt. 14. 23:14
 17/50 anonim ***** válasza:
Spéciele ha Franciaország egy pár rombolót küldene az olasz partokhoz amelyik tüzet nyit ak az illegális bevándorlók hajókra akkor a fene se kötne beléjük. Részemről nem kötnek bele. Tegyek a dolgukat. Addig amig meg nem olvad a gépágyú csőve ami kijön a csövön.
2014. okt. 14. 23:17
 18/50 A kérdező kommentje:

"Persze toleránska, ez nem érdekes, nem kell bemenni oda. Ha meg olyan kerületek lennének ahová a bevándorlóknak nem érdemes bemenni mert ott kb. mindenki francia, akkor itt visítoznál rasszizmusról."

Nem erről van szó. Mélységesen elítélem azt,ha valaki azthiszi,hogy egy számára idegen országban akármit megtehet. Ugyanakkor vegyük figyelembe,hogy Franciaország bevándorláspolitikája elég szigorúnak mondható ( francia nyelv legalább középszinten való beszélése,most már úgy tudom munkahelyről is kell igazolás,ahova felvettek/felvesznek valószínűleg dolgozni) valamint a franciák tökösnek mondhatóak,nem riadnak vissza az országuk megvédésétől sem,eleve a multikultit sem igazán támogatják,de azt nem igazán nevezhető multikultinak,ha látsz 5 nap alatt kb 30 muszlimot és 30 afrikait. Ráadásul úgy,hogy a muszlimoknak mostmár tilos a fejkendő,néhány hónapja szigorították a törvényt is ezzel kapcsolatban. Tehát 60 feketebőrű ember,akikből kb 55 azért van ott,hogy boldoguljon,a többi 5 meg nyilván gázosabb alak,de ettől még nem kell elítélni a többi 55-öt is. Ez csak példa volt.

2014. okt. 14. 23:41
 19/50 anonim ***** válasza:
48%
Tharos te annyira sötét vagy, hogy világít a szádban a negro.
2014. okt. 15. 07:53
 20/50 Tharos ***** válasza:
Gondolom, ha azt írtam volna, hogy az oroszok nagyszerűek, tökéletesek és minden óraműpontossággal működik náluk, akkor már én lennék itt a GYK Politika rovatában a Führer, akinek mindig igaza van és soha nem téved.
2014. okt. 15. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!