A Jobbikosok miért így festik le az Európai országokat?
Konkrétan Franciaországról lenne szó.
Minden jobbikos írja,hogy húú de rossz hely lett,megfolytja őket a bevándorlás,stbstb.
Most voltam kinnt 5 napot. ( Strasbourg) kb ha 30 muszlim,és afrikai bevándorlót láttam,akkor azt soknak mondanám...
A Párizsban élő,ma már francia állampolgársággal rendelkező magyar ismerősöm sem tud semmi rosszat mondani,azt mondja,hogy Párizsban vannak kerületek,amikbe nem érdemes bemenni,de kb ott mindenki bevándorló,és ennyi.A többi helyen minden okés,mint ahogy Strasbourgban is. De a Jobbikosok előszeretettel riogatják az embereket,mielőtt saját maguk tapasztalnának emg valamit. Innentől kezdve nem fogok hinni egynek sem akármit állít a "csúnya" nyugatról.
"Valamiképpen csak meg kell magyarázni, hogy Oroszország miért olyan király hely."
Pedig ott is sok muszlim él. :D tökmind1,hogy betelepült muszlimok e vagy sem. Magyar ember is magyar ember..
Párizs annyira nem rossz még.
Viszont Marseille egy katasztrófa, na oda menj el, az olyan, mint Ózd.
Sokat azt hiszik, hogy Párizs is olyan, mint Marseille, pedig nem, legalábbis még nem.
A bevándorlók jobban Franciaország déli részére koncentrálódnak.
"Pedig ott is sok muszlim él. :D tökmind1,hogy betelepült muszlimok e vagy sem. Magyar ember is magyar ember"
Én ezzel tisztában vagyok, láttam már videókat arról, hogy Moszkva belvárosát hogyan lepik el az imádkozó muszlimok ezrei, de gondolod, hogy a Kuruc.info-n vagy az Alfahíren ilyet leközölnek, hogy a birkáik is lássák ezt? :D
"Párizsban vannak kerületek,amikbe nem érdemes bemenni,de kb ott mindenki bevándorló."
És ez szerinted normális?
Mármint hogy egy francia, a saját hazájában, ráadásul a fővárosban nem járhat-kelhet szabadon, félelem nélkül.
Egyébként az oroszbarátság nem jelenti azt, hogy ugyanolyan rendszert kell bevezetni, mint ami a ruszkiknál van.
Jobbikot, 1-2 pártot kivéve nem
szeretik a nyugat-európai jobboldali radikálisok, a zsidó kritikusságuk miatt.Ugyanis ezekben az országokban nincs olyan nagymértékű zsidó kisebbség, nem volt nagymértékű bevándorlás Galíciából, Magyarországon a magyarok meg még ma is nyögik ennek a következményeit.
Így a Jobbiknak más nemzetközi szövetségesek után kellett néznie, itt jöttek képbe az oroszok, perzsák.
"Mármint hogy egy francia, a saját hazájában, ráadásul a fővárosban nem járhat-kelhet szabadon, félelem nélkül."
Mert Budapesten és Magyarországon nincs rossz környék...
"Mármint hogy egy francia, a saját hazájában, ráadásul a fővárosban nem járhat-kelhet szabadon, félelem nélkül."
Amióta Párizs Párizs, mindig voltak olyan negyedei, ahová átlagpolgár jobb ha nem ment, már a Notre Dame-i toronyőr is erről szólt.
Anyai ágon félig-meddig francia származású vagyok. Nem rossz hely annyira Franciaország, de már régen is multikulti volt az egész, még anyám fiatalkorában is. Most annyit romlott a helyzet, hogy míg a négerek szaporodnak mint a nyulak, addig a fehérek nem igazán és ez kibillenti az egyensúlyt.
Bizonyos helyek rosszabbak ilyen szempontból, bizonyos helyek jobbak. Vannak olyan francia városok, ahol nagyon nem tanácsos éjszaka bóklászni, mert szinte biztos, hogy balhéba keveredsz....
"Mert Budapesten és Magyarországon nincs rossz környék..."
Ami Magyarországon rossz környék az 99%-ban a cigányok miatt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!