Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon egy Waldorf iskolába nem vettek föl egy gyereket, mert leszbikusok nevelik?
Szerintetek nőne az elfogadás, ha több gyermeket nevelő homoszexuális és leszbikus pár a nyilvánosság elé állna?
Több olyan választ láttam, amiben azt írják: ha leszbikusok vagy melegek által nevelt gyerek lenne a szomszédomban, vagy iskolatársa lenne a gyerekemnek, biztos nem engedném a közelükbe...
Érdekes... Akik ezt mondják, azoknak minden rendben van otthon? Apuka nem veri vagy szidalmazza anyukát, vagy fordítva? Minden okés otthon? Ha esetleg nem, akkor pofa be, mert a meleg házasságokban élők szinte minden esetben boldogok, és kiegyensúlyozottak... Kérdem én, akkor ezek a heterók (akik így elítélik a melegeket) féltékenyek lennének a boldogságra, amit a saját kapcsolatukban nem találtak meg?
44%-os belőled sugárzik az alul iskolázottság,agresszió,tudatlanság,butaság.
Nem szívesen örülnék,ha a gyerekem ilyen emberek között lenne,mint te.
Nem "férfias" az illető a videóban számodra,mert nem egy tirpák,akinek a kapanyél kiesik a szájából,tahó,mocskos,bunkó,nem köpködik az úton..
Gondolom számodra ezek az emberi értékek.Te ezeket férfiasnak hívod.
Kérdező,ilyen iskolába jobb,ha nem is mentek a gyerekek,ahol ilyen sötét felnőttek vezetik az iskolát.
Az ilyen igazgató totál alkalmatlan a feladatára.
És,igen csak a heteró gyereknek vannak jogai.
De,amikor a meleget csúfolják az iskolában vagy megverik,de nem kell,hogy meleg legyen,elég ha csak melegnek hiszik,az a rendben van.
A csúfolódást a gyerekek mind otthon tanulják.
Normális,kiegyensúlyozott szülő megtanítja a gyerekét arra,hogy nem csúfolunk másokat.
Sajnos sok buta egyén nevel gyereket,akikre még egy szobanövény gondozását sem bíznám.
"a heteró gyereknek vannak jogai."
Nekik sem. Ugyan már, a 67%-os valami álszent f**zkalap, az összes többi EQ-huszárral. Csak ilyenkor jár a szájuk. Amikor a "tökéletes" hetero kölyke terrorizálja 4 éven keresztül kicsi, magányos, hetero Petikét, akkor még a védelmükbe is veszik a sz*rzsákot, "Hát még gyerekek." dumával. Magasról tesznek a gyerek sorsára, csak a korlátolt gondolkodásukat akarják ráerőltetni mindenkire, mindenáron, mert képtelenek elviselni, ha nem az történik, amit ők akarnak/amit ők szeretnek.
De ahogy sejtettem, itt is max. a "mi történik vajon a melegek hálószobájában?" kérdésig jut el az összes homofób. Csak ez jár az eszükben.
+Jó tanács: Ha valakit nem akarsz bántani, meg kiközösíteni, azt nem nevezed selejtnek, meg deviánsnak. Különben ne csodálkozz, hogy esetleg ő nem fog téged olyan jófej, elfogadó, kedves embernek tartani. Aztán persze még a homofóboknak áll feljebb, hogy hova lett a nagy elfogadás.
65%-os,te vmit félreértettél a kommentemben:D
Olvasd el még egyszer:d
"65%-os,te vmit félreértettél a kommentemben"
Nem hiszem. Egyébként nem rád gondoltam a 67%-os válaszadó alatt, ha erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!