Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon egy Waldorf iskolába nem vettek föl egy gyereket, mert leszbikusok nevelik?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek nőne az elfogadás, ha több gyermeket nevelő homoszexuális és leszbikus pár a nyilvánosság elé állna?

2014. szept. 30. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim válasza:
84%

Több olyan választ láttam, amiben azt írják: ha leszbikusok vagy melegek által nevelt gyerek lenne a szomszédomban, vagy iskolatársa lenne a gyerekemnek, biztos nem engedném a közelükbe...

Érdekes... Akik ezt mondják, azoknak minden rendben van otthon? Apuka nem veri vagy szidalmazza anyukát, vagy fordítva? Minden okés otthon? Ha esetleg nem, akkor pofa be, mert a meleg házasságokban élők szinte minden esetben boldogok, és kiegyensúlyozottak... Kérdem én, akkor ezek a heterók (akik így elítélik a melegeket) féltékenyek lennének a boldogságra, amit a saját kapcsolatukban nem találtak meg?

2014. okt. 2. 13:16
 52/64 anonim válasza:
63%
Az 51. válaszolónak teljesen igaza van,a melegek sokkal boldogabb,melegszívűbb és szeretteljesebb emberek.Én pl. jobban örülnék,ha az én környezetemben is élnének,vagy akár ők nevelnének. Ugyanis az én szüleim folyton veszekednek velem is,egymással is,öcsémmel is. Szörnyű a családi életünk...gyűlölök otthon lenni. Engem kiskoromban vertek,de mivel apám egy szentnek tartja az öcsémet,ezért őt még csak meg se bünteti,és íme,szégyen a homofób heterókra,nem érdemli meg sok hetero,hogy gyereke legyen...a bőrömön tapasztaltam...és nemis egy családnál van ilyen. Mégegyszer kihangsúlyozom,az 51-es válaszolónak teljesen igaza van!
2014. okt. 2. 15:06
 53/64 anonim ***** válasza:
41%

44%-os belőled sugárzik az alul iskolázottság,agresszió,tudatlanság,butaság.

Nem szívesen örülnék,ha a gyerekem ilyen emberek között lenne,mint te.

2014. okt. 3. 00:26
 54/64 anonim ***** válasza:
94%

Nem "férfias" az illető a videóban számodra,mert nem egy tirpák,akinek a kapanyél kiesik a szájából,tahó,mocskos,bunkó,nem köpködik az úton..

Gondolom számodra ezek az emberi értékek.Te ezeket férfiasnak hívod.

2014. okt. 3. 00:29
 55/64 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező,ilyen iskolába jobb,ha nem is mentek a gyerekek,ahol ilyen sötét felnőttek vezetik az iskolát.

Az ilyen igazgató totál alkalmatlan a feladatára.

2014. okt. 3. 00:31
 56/64 anonim ***** válasza:
75%

És,igen csak a heteró gyereknek vannak jogai.

De,amikor a meleget csúfolják az iskolában vagy megverik,de nem kell,hogy meleg legyen,elég ha csak melegnek hiszik,az a rendben van.

A csúfolódást a gyerekek mind otthon tanulják.

Normális,kiegyensúlyozott szülő megtanítja a gyerekét arra,hogy nem csúfolunk másokat.

Sajnos sok buta egyén nevel gyereket,akikre még egy szobanövény gondozását sem bíznám.

2014. okt. 3. 00:33
 57/64 anonim ***** válasza:
93%

"a heteró gyereknek vannak jogai."

Nekik sem. Ugyan már, a 67%-os valami álszent f**zkalap, az összes többi EQ-huszárral. Csak ilyenkor jár a szájuk. Amikor a "tökéletes" hetero kölyke terrorizálja 4 éven keresztül kicsi, magányos, hetero Petikét, akkor még a védelmükbe is veszik a sz*rzsákot, "Hát még gyerekek." dumával. Magasról tesznek a gyerek sorsára, csak a korlátolt gondolkodásukat akarják ráerőltetni mindenkire, mindenáron, mert képtelenek elviselni, ha nem az történik, amit ők akarnak/amit ők szeretnek.

De ahogy sejtettem, itt is max. a "mi történik vajon a melegek hálószobájában?" kérdésig jut el az összes homofób. Csak ez jár az eszükben.

+Jó tanács: Ha valakit nem akarsz bántani, meg kiközösíteni, azt nem nevezed selejtnek, meg deviánsnak. Különben ne csodálkozz, hogy esetleg ő nem fog téged olyan jófej, elfogadó, kedves embernek tartani. Aztán persze még a homofóboknak áll feljebb, hogy hova lett a nagy elfogadás.

2014. okt. 3. 02:07
 58/64 anonim válasza:
Most itt nem arról van szó, hogy a gyerek meleg lenne, csak a szülei homoszexuálisok...
2014. okt. 3. 07:37
 59/64 anonim ***** válasza:

65%-os,te vmit félreértettél a kommentemben:D

Olvasd el még egyszer:d

2014. okt. 3. 10:40
 60/64 anonim ***** válasza:

"65%-os,te vmit félreértettél a kommentemben"

Nem hiszem. Egyébként nem rád gondoltam a 67%-os válaszadó alatt, ha erre gondolsz.

2014. okt. 3. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!