Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon egy Waldorf iskolába nem vettek föl egy gyereket, mert leszbikusok nevelik?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek nőne az elfogadás, ha több gyermeket nevelő homoszexuális és leszbikus pár a nyilvánosság elé állna?

2014. szept. 30. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim válasza:
83%
Ehh, most meglepődtem. Homofóbok mindig voltak, itt még egy ideig lesznek is, de komolyan emberek, nem láttok ki a fejetekből? Itt egy gyerekről van szó, nem a szüleiről, hanem a gyerekről. Otthon szeretik, valószínűleg normálisabb mint közületek sokan, nem szűk látókörű kis idióta, hanem elfogadó, szerető családban növekvő GYEREK, aki csak miattatok szenved hátrányban, és azért, mert trágár, idióta, konzervatív,szemét nevelést kapnak a gyerekeitek, ha igaz amit itt írtok. Kívánom az összes nemnormális, "lenézek másokat mert nem olyanok mint én" hozzászólónak, hogy egyszer álljon eléjük a kislányuk 15-19-25 évesen és mondja el nekik, hogy meleg, és csak azért nem mondta el eddig, mert attól félt, hogy nem fogják szeretni otthon... Aztán dobd ki az utcára a gyereked, mond neki, hogy lányom, te aberrált vagy, és a gyereked is az lesz. Aztán ülj vissza mosolyogva a gyik elé és oltsd tovább a melegeket :)
2014. okt. 1. 21:24
 42/64 anonim ***** válasza:
92%

35-ös:

"A probléma az erkölcsök általános fellazulása, a házasságok és a válások túlságosan könnyen vétele, a sűrű partnercsere. "

Ööö, ezt a heterok csinálják, ez a ti hibátok.

"A gyerekek modellek alapján nőlnek fel.

Ha nincs rendes család modell, ők sem lesznek képesek rendes családot építeni."

Rendes családmodell, ahol megtanítjuk a gyereknek, hogy a melegeket utáljuk, deviánsak, hogy olyanok legyenek, mint te. Jobb esetben belé neveljük a zsidók, cigányok, külföldiek, nők, gyíkemberek, más vallásúak, zsidó-gyíkemberek utálatát.

Minden fertő az ahol a szeretetet, empátiát, megértést tanítanak a gyereknek. Akkor, hogy fog egy fradi meccsen ordibálni félrészegen, kukákat felgyújtani?

Elmesélem neked, hogy a "hagyományos családmodell" abból áll magyarországon (igen kisbetűvel), hogy apuka egy idegbeteg paraszt, mindenkivel úgy beszél, mint a kutyával. Anyut és gyereket is néha elveri, anyu meg lapít, a gyerek meg olyan lesz, mint te. Képtelen lesz az empátiára, felfogni, hogy mások szerelme pont annyira értékes, mint a sajátunk. Hogy nem lehet valakit vele született dolgok miatt elítélni.

A hagyományosan családmodell kitermelt több, mint egy millió alkeszt, ki tudja mennyi bántalmazott gyereket, nőt, 60 évesen öngyilkos férfiakat. A meleg oldalak tele vannak, házas, családos emberekkel, akik ha láttál már ilyet, ritka szánalmas látványt nyújtanak, miközben nappal igyekeznek megfelelni a "normális" társadalomnak.

Amit te normálisnak nevezel az egy önkényre épülő, fehér-keresztény-"hetero"-férfiak által elnyomott szemétdomb. Nem mondanám, hogy működik, soha nem is működött...

2014. okt. 1. 21:27
 43/64 anonim ***** válasza:
23%

Pozitív visszacsatol #35 végre egy normális és jó hozzászólás a sok fürdős ajvékolás után.

A hagyományos családmodell szép és jó, természetes és szereteten alapul és a társadalom sejtje. Ha a sejt beteg az egész elrohad, mint a rákos betegségnél.

Pech: de még sok van ilyen jó család,csak persze a blikk amibe sokaknak az orra lóg naphosszat, nem ezekkel foglalkozik, hanem a szenzációhajhászással, a részegen agyonveréssel, a perverziókkal.

Unalmas lenne (nem vennék) ha arról írna, ami még sok helyen van (az aberráltak pechére, még sok helyen) :

T.Z. a napi munka után hazament együtt megvacsorázott ellenkező nemű háztartásával és vidáman beszélgettek közben a 3 gyerekükkel. Tönkremenne bulvár sajtó, a média az ilyen hírektől, hát a SOKKAL RITKÁBB mocskot teregetik.

Az, hogy a beteget, a torzat, a deviánst, a züllöttet veszik lassan normálisnak, annak az egész világ mérhetetlen romlása az oka, és elfogadásával (sőt! már a a torz a a jó! a követendő:) felgyorsult pusztulás lesz a következménye. Két azonos felet összeilleszteni torz formát és tartalmat ad, hiába az (ál)liberális propaganda ez így van.

2014. okt. 1. 21:48
 44/64 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam betegnek,sem selejtesnek. Kaptam egyformán törődést lengyel apámtól és a magyar anyámtól.
2014. okt. 1. 21:52
 45/64 anonim ***** válasza:
23%

(megjegyzés: már egyszer írtam, toleráns vagyok, nem bántanék senkit, nem tagadnék ki senkit, ha nem természetes, bár betegségnek tartom, akkor is ha nincs betegségtudata. Köszönhetően a h. aktivistáknak, emiatt ezt nem tudják gyógyítani, pedig gyógyítható lenne, de ha nem akar, nem fog menni, ez még egy náthára is igaz.

De álcsaládosdit nem szabad játszani, az nem a kettőjük ügye, hanem egy független harmadik emberé, akit viszont nem szabad bevonni a megkérdezése nélkül,ez pedig 18 év fölött érvényes, amikor -nem véletlenül- már szavazójoga is van)

2014. okt. 1. 22:23
 46/64 anonim ***** válasza:
92%

Akkor a gondolatmenetedet követve akinek a szülei alkoholisták, bántalmazók ott is 18 évesen kérdeznéd meg a gyereket hogy: Hé, akarod hogy ők legyenek a szüleid?

Ennyi erővel ne neveljen senki gyereket, dugjuk őket intézetbe 18 évesen majd eldönti akarj e az igazi szüleit.... Fantasztikus ötlet.

2014. okt. 1. 22:31
 47/64 A kérdező kommentje:

45/46 Én idén voltam egy képzett pszichológusnál, aki szerint a homoszexualitás nem betegség, kb ugyan ezt mondaná egy pszichiáter is.

Hogy gyógyítanád? Elektrosokkal, Tesztoszeron hormonokkkal, lobotómiával?

2014. okt. 1. 22:34
 48/64 anonim ***** válasza:
51%

a 43-45 gondolatmenetemet nem követve mondod ezt: fontosnak tartom, hogy ne a deviáns legyen normálisnak beállítva. Nyilván ahol alkoholisták "nevelnek" onnan ki kell menekíteni a gyermekvédelemnek.

Ez az én véleményem, amiket fentebb írtam, nem az "Igazság", csak egy vélemény. Viszontlátásra.

2014. okt. 1. 22:37
 49/64 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom a média kitalációja, hogy a házasságok kb fele válással végződik, hogy a nők harmadát (szerintem jóval többet) bántalmazz a partnere élete során?

Hogy házas férfiak tucatjával járnak prostikhoz?

Régen azért volt kevesebb válás, mert a nőket inkább el tudták nyomni a férfiak, mint most. Minden nőnek természetes volt, hogy a férje egy kegyetlen, agresszív állat, sokaknak ma is ez a normális.

Ha annyira működne ez a családmodell nem lennének tanárverések, nem lenne ez az oldal tele magányos, elveszett tinikkel, gyerekekkel. Magukat vagdosó, hánytató, önértékelési zavarokkal küzdő tizenévesekkel.

2014. okt. 1. 22:54
 50/64 anonim ***** válasza:
89%

22:27

Igen, nálunk aki más beállítottságú, az deviánsnak számít (a társadalom megítélése miatt). Számomra nem, nálam egészen máshol kezdődik a deviancia. És teljesen megértem, amit mondasz értelmezésileg, csak ahogy te sem tudod elfogadni a véleményemet és igazat adni nekem, úgy én sem vagyok képes elfogadni a tiedet és igazként tekinteni rá.

És azt tartom teljesen kivitelezhetetlennek, hogy ahogy írtad te, és láttam hogy már más is felvetette az ötletet: 18 évesen kérdezzünk rá egy gyereknél, hogy akarja e hogy a fentiek szerint leszbikus pár legyen a szülője. (Halkan megjegyezném, hogy adnád neki elő, hogy csak azért nem lehetett része szülői szeretetben, azért nem lehetett az anyjával mert az anyuka leszbikus. Mindezek miatt fosztottad meg a szeretettől és családi élettől, amit kiskorában kaphatott volna.)

Mi dönti el hogy valaki jó szülő? És olyan könnyen írod hogy "ki kell emelni". Hova? Hogy? Mikor? Egyáltalán megtudod állapítani minden családról ránézésre, hogy hoppá ott biztos nincs jó helye a gyereknek? És még egyszer megkérdezem TE vagy az illetékes szervek jelenleg MINDEN ilyen esetben tudunk a megfelelően segíteni? Ha azt mondod igen, kettőnk közül nem én vagyok a naiv.

Még azt vagyok képtelen felfogni, hogy miért kell a melegeket teljesen más mércével mérni, esetlegesen olyan mércével, mintha ők már a létezésükkel bántanák a gyereket. Mikor mindenki tudja, hogy vannak szülők, akik heterok és mégsem "minta" szülők. És nem, ezzel nem általánosítok, és nem mondom azt, hogy aki más szexuáis beállítottságú azok közül mindenki minta szülő lenne.

Valamint azt, hogy miért ezzel kell annyit foglalkozni, szapulni, ellene lenni, ahelyett ha tényleges problémákon háborodnak fel. De nyilvánvaló, hogy mi ketten sosem fogjuk megérteni egymást. Számomra más értékek fontosak az életben, és én előbbre tartom a jövőbeni gyermekem boldogságát és azt, hogy tudja rám mindig számíthat és bármilyen beállítottságú is lesz nálam mindig ugyanúgy a lányom/fiam marad.

Remélem,a családodban nincsen "más" ember, mert melletted nem lehet túl szép élete, legalábbis érzelmileg...

További szép estét.

2014. okt. 1. 22:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!