Magyarországon voltak olyan fanatikus nácik akik kiirtották a családjukat amikor elvesztettük a háborút?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 11:00
1/7 anonim válasza:
Nálunk nyilasok voltak. En nem tudom ilyenről. Amúgy is mellére ölelte Rákosi a nyilasokat.
2/7 A kérdező kommentje:
Részletkérdés, de biztos voltak hithű nácik is. ;)
2014. szept. 29. 11:08
3/7 anonim válasza:
Én még német nácikról sem hallottam ilyesmit. Legfeljebb ők lettek öngyilkosok.
4/7 anonim válasza:
te nagyon beteg vagy kérdező..
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem.
Tulajdonképpen Magyarországon nyilas szimpatizáns sem volt sok, hisz csak puccsal tudtak hatalomra jutni.
Inkább csak Budapesten volt támogatottságuk, ahogy régebben a kommunistáknak is.
Viszont sok nyilas annyira, de annyira "fanatikus" volt, hogy később Ávós lett belőlük...
6/7 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy történetet, hogy egy magyar zsidó 1945 után hazatért miután túlélt egy tábort. Meglátta, hogy itthon egyre nagyobb a kommunista párt, gondolta az első ÁVÓ-irodában feljelent minél több ex-nyilast, nyilasszimpatizánst, hogy bosszút álljon. Bement az irodába, és az az ember volt az ÁVÓ-tiszt, aki pár éve Nyilas egyenruhában deportálta őt.
Azzal a lendülettel sarkon fordult és egy hét múlva már New York-ban volt.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez az a kérdező,aki minden héten megkérdezi,h van-e itt olyan,akinek az őse között volt náci,és h irgum-burgum :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!