Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Magyarországon egy Waldorf iskolába nem vettek föl egy gyereket, mert leszbikusok nevelik?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek nőne az elfogadás, ha több gyermeket nevelő homoszexuális és leszbikus pár a nyilvánosság elé állna?

2014. szept. 30. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

"mezei diszkrimináció.

Minden tisztességes ember elítéli."

Két olyan "normális" heteroszexuális nő ismerősöm is van, akik nem ítélnek el, mert én homoszexuális férfiként gyereket szeretnék.

Egyébként kedves utolsó, ha 14 éves kamasz fiadnak egy olyan jó barátja lenne, akit egy leszbikus pár nevelget, eltiltanád tőle?

2014. szept. 30. 17:54
 12/64 anonim ***** válasza:
38%
Én sem örülnék neki ha ferde hajlamúak között kellene neveltettem.
2014. szept. 30. 17:54
 13/64 anonim ***** válasza:
39%
Aki itt belinkelt videót nézzék meg a két srácot az első videóba, hát kinézetre nem épp egészséges férfiaknak néznek ki
2014. szept. 30. 17:56
 14/64 anonim ***** válasza:
64%
Azt gondolom, hogy ilyenkor látszik, hogy Magyarország még rohadt messze van a fejlett, szabad államoktól.
2014. szept. 30. 17:57
 15/64 A kérdező kommentje:
Ha szomszédotokba lakna ez a leszbikus pár gyerekével, akkor mit tennétek? Nem értem, hogy lehet ennyire valaki gyűlölködő ....
2014. szept. 30. 18:00
 16/64 anonim ***** válasza:
30%
Pl amit elöbb emlitettem az a Meleg szemmel 120as volt a jobb oldali srácról leri hogy nök nevelték fel,semmi férfiasság nincs benne a másik a jobb oldali meg meg nézi a csávókat.mind2 elvan ferdülve
2014. szept. 30. 18:02
 17/64 anonim ***** válasza:
37%
Meg nem ölném őket de hogy ha lenne gyerekem a közelükbe nem engedném az biztos.
2014. szept. 30. 18:07
 18/64 anonim ***** válasza:
33%

"Szerintetek nőne az elfogadás, ha több gyermeket nevelő homoszexuális és leszbikus pár a nyilvánosság elé állna?"

Szerintem csak a túlnépesedés csökkenne.

2014. szept. 30. 18:11
 19/64 A kérdező kommentje:

"Meg nem ölném őket de hogy ha lenne gyerekem a közelükbe nem engedném az biztos."

Tegyük fel a tini lányod beleszeretne egy olyan fiúba akit leszbikusok neveltek fel, akkor mi a baj?

2014. szept. 30. 18:11
 20/64 anonim ***** válasza:
33%
Nézd meg a videót amit említettem a 2 csávón látszik hogy NEM EGÉSZSÉGES FÉRFIAK tehát ha egy nő ezekre rá néz nem a helyes jelző fog eszükbe jutni tehát nem félek hogy ezekkel bármilyen kapcsolatot ki alakítana...De az biztos hogy NEM AKAROM ilyenek között felnevelni a gyerekem mert NEM AKAROM HOGY ÁTVEGYÉK EZT AZ ABERÁLTSÁGOT!!Ha teszem azt 20-30éves kör között lesz egy lezbi vagy k.cs.g barátja (nem pasi stb csak barát) azt hiszem addigra már meg tudjuk neki magyarázni hogy nem ez az aberáltság elfogadott és helyes értékrend tehát hogy ismerősi kapcsolatnál több soha nem lenne.Ráadásul a családba sosem volt ferde hajlamú aberált
2014. szept. 30. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!