Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külföldön dolgozók csak...

Külföldön dolgozók csak tapasztalatot szereznek?

Figyelt kérdés

A fidesz és orbán is folyton azt szajkózza, hogy a fiatalok csak kis időre mennek külföldre dolgozni tapasztalatszerzés céljából, hogy az ott megszerzett tudást a későbbiekben itthon kamatoztathassák.

Tényleg sokan vannak így?

Az én ismertségi körömből szinte mindenki lelép, vagy lelépett, de nem tapasztalatot szerezni, hanem örökre, látogatóba persze visszajönnek! Kint élők közül nem egy már vissza is adta az állampolgárságát, hogy felvehesse pl az osztrákot.És ők is mondták, hogy az összes magyar ismerősük nem akar visszamenni. Volt olyan persze, aki csak addig akart maradni, amíg összejön egy lakás ára, de ő is maradni fog már, mert minden jobb. Az emberek nem idegeskednek, utálják egymást és ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol tudnak. A kórházakban nincs 1 éves várólista, modern tiszta minden. A tömegközlekedés nem olyan mint nálunk, tiszta, pontos. A munkahelyen van előrelépési lehetőség és megbecsülnek, megfizetnek és még lehetne sorolni.

Magyarországon meg lassan elfogy a fiatal értelmiség, mert a mérnökök, egészségügyi dolgozók, közgazdászok és még lehetne sorolni többsége elmegy és 10 év múlva nem marad itt adófizető. Mi lesz itt?

2014. szept. 29. 13:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
52%

"Beindultak az ostoba, féltékeny, moralizálgató, bizonygató magyarkák, ezt már szeretem."

A hozzád hasonlókon csak röhögni lehet, bizonygató prolika.

Mi még jelenleg eléldegélünk itthon, úgyhogy nincs mire "féltékenynek" lennünk. :)

Jó hát nem élünk nagy lábon, de hát ez van, úgysem teszik a fejem alá. :D

2014. okt. 1. 20:31
 42/54 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik ismerősöm kiment Bristolba mosogatni. Egy 50 nm-es lakásban laknak hatan, úgy hogy ő a konyha padlóján alszik. Konkrétan a konyha neki a hálószobája is. És amikor hazajön elmondja, húúú milyen jó neki ott kint.

Ha itthon is 5 másik emberrel lakna, és a konyhakövön aludna, akkor itthon is ugyanolyan jól megélne, mint a messzi távolban....

2014. okt. 1. 21:12
 43/54 anonim ***** válasza:
Nem nagy lábon nem élsz, búrócska, hanem neked még mindig az számít hogy ki él nagy lábon, mint a cigányoknak. Ki itt a proli. Jah, meg a mosogató sztereotípia, amit éppen a magadfajta moralizáló szar magyar patkány csinál, remélem bele is fullad.
2014. okt. 1. 22:22
 44/54 anonim ***** válasza:
52%

"nagy lábon nem élsz, búrócska, hanem neked még mindig az számít hogy ki él nagy lábon, mint a cigányoknak. Ki itt a proli. Jah, meg a mosogató sztereotípia, amit éppen a magadfajta moralizáló szar magyar patkány csinál, remélem bele is fullad."

Ja persze, és mégis a magadfajtájú koszproli fújol azokra akiknek jobban megy, főleg itthon! :D

De hát ilyenek a hozzád hasonló senkik akik azt hiszik, hogy ők sz..ták a spanyolviaszt.

Azért a koszon kívül ragadt is valami rád, pl. egy kis műveltség esetleg? :O

2014. okt. 1. 22:26
 45/54 anonim ***** válasza:
36%

Még mindig a jobban menélnél tartasz surmó. Najó, tessék: 45 fontot keresek óránként, nem vagyok bankár, de nagyon-nagyon kevés melózó magyarnak megy jobban. Nem mintha ez lenne mindennek a mércéje, egyszerűen utálom a szar ugató magyar patkány pofátokat, és ha hazamegyek, megint be is verek párat.

Meg milyen műveltség, te szerencsétlen kis fos, annak, hogy arrogáns vagyok veled és a szar fajtáddal, semmi köze a műveltséghez. Ennek az attitűdhöz van köze, amit tőled várok, hogy bemutass. Meg is teszed, köszönjük, buta csirkeszar.

2014. okt. 1. 22:30
 46/54 anonim ***** válasza:
Akinek esetleg még kérdéses, ezért (is) megyünk el otthonról. Írtam ezt korábban is, most be is mutatom a kis marionett-buzgáromon.
2014. okt. 1. 22:34
 47/54 anonim ***** válasza:
52%

" Najó, tessék: 45 fontot keresek óránként, nem vagyok bankár, de nagyon-nagyon kevés melózó magyarnak megy jobban. Nem mintha ez lenne mindennek a mércéje, egyszerűen utálom a szar ugató magyar patkány pofátokat, és ha hazamegyek, megint be is verek párat.

Meg milyen műveltség, te szerencsétlen kis fos, annak, hogy arrogáns vagyok veled és a szar fajtáddal, semmi köze a műveltséghez. Ennek az attitűdhöz van köze, amit tőled várok, hogy bemutass. Meg is teszed, köszönjük, buta csirkeszar."

Bevered mi? Muhahaha, kis értetlen gyerek vagy még, felvágós, a semmitérő nagyzolásos önigazolásoddal, közben meg egy bevándorló vagy semmi több, és akkor még erre büszkélkedsz is. :D

Hát nincs is köze a műveltséghez, mivel neked az a fogalom gondolom teljesen ismeretlen lehet ahogy mutatod.

Azért javaslom próbáld ki néha, akkor talán nem fogsz egy suttyó sz.rdalaknak tűnni és komolyabban is vesznek! :D

2014. okt. 1. 22:35
 48/54 anonim ***** válasza:
0%
Már nem olvaslak végig, de idézgessél csak kétségbeesetten.
2014. okt. 1. 22:37
 49/54 anonim ***** válasza:
52%

"Akinek esetleg még kérdéses, ezért (is) megyünk el otthonról. Írtam ezt korábban is, most be is mutatom a kis marionett-buzgáromon."

Azért hát, játszod a nagyfőnököt bemagyarázva magadnak, hogy most "te irányítod a dolgokat", amúgy meg csak egy szórakoztató alak vagy.

Ha nem lennél az nem is foglalkoznék veled.

Ott kilfelden is virítod az itthonról vitt stílusodat? :D

Ha már "magyar stílusról" van szó igencsak hozod a formát. :)

De válaszolgass, meg nyivákolj csodás ottani életed létére kétségbeesetten! :)

2014. okt. 1. 22:40
 50/54 anonim ***** válasza:
23%
Kis kaméleonom, most minden megpróbálsz lemásolni amit írtam, tehetségmentesen megpróbálkozni azok visszafordításával? Ez is magyar virtus lenne, vagy kizárólag a hülyék maradtak volna mostanra otthon?
2014. okt. 2. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!