Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki cigányozik az személyes...

Aki cigányozik az személyes tapasztalatot mond, vagy csak a másoktól hallott dolgot csámcsogja?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 18:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Aki cigányozik, természetesen személyes tapasztalatból teszi, hiszen Ő tartja el, az meg b@szik dolgozni.
2010. máj. 18. 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

valamint támadtak már minket... illetve barátainkat, rokonainkat. szotyiznak a buszon, beszólogatnak, büdösek.

EZÉRT.

2010. máj. 18. 18:57
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
személyes tapasztalat.
2010. máj. 18. 19:23
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
KSI ökölvívó szakosztály 4 éven keresztül... Szerinted? :)
2010. máj. 18. 19:37
 5/23 anonim ***** válasza:
78%

"csak a másoktól hallott dolgot csámcsogja"

a helyzet az, hogy a nagy cigányvédők ilyenek, nem mi. Gyere le öcsém 1 hétre ide lakni, csak 1 hétre, bevernék a pofádat fél nap alatt, de lehet hogy rátok is férne

2010. máj. 18. 21:18
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Szemelyes tapasztalat, es ezt kqrva könnyü magasabb vezetöi poziciokbol ugy latni hogy szemet rasszistak, hiszen a szegeny kissebseg csak igy meg ugy meg jajj. De rohadjon meg az összes amelyik engem vagy barkit lerasszistaz, közben a szemet cig@nyok meg falkaban jarnak es terrorizaljak a gyengebbeket (ertsd:kisgyerekes anyukak, egyedülallo nök, iskolaslanyok stb), upsz, de en olyanrol meg nem hallottam hogy egy skienhead vagy egy nagyon csunya rasszista bacsi, mondjuk terhes cig@ny nönek ment volna neki vagy akar csak beszolt volna, de ellenkezö esetröl nem is egyszer!!! Lasd fehervar vasut környeke, kaposvar vasut környeke, keleti pu környeke esatöbbi esatöbbi
2010. máj. 18. 21:39
 7/23 anonim ***** válasza:
73%
A holokauszt óta a zsidók és a cigányok kaptak egy "náci" illetve "rasszita, antiszemita" kártyákat, ezt akkor veszik elő amikor akarják. Mesterségesen védve vannak mindenféle következmény alól. Izraelt sem ítéli el senki a háborús bűnei miatt. Amúgy kib@szott vicces hogy ebben a világdemokráciában a többség marad alul :))
2010. máj. 18. 21:55
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

előző vagyok

Mellesleg engem már vertek meg cigányok, nem is 1x.

Es sok ismerősöm van, akit még jobban megvertek mint engem, én általában egy két lila folttal és púppal megúsztam, noha nem raboltak ki, csak jó szórakozás volt nekik...

1x általánosban ok nélkül megvert egy cigánygyerek és mikor ott álltunk az igazgató előtt természetesen egyből azzal jött hogy "dehát cigányoztam...".

2010. máj. 18. 21:56
 9/23 anonim ***** válasza:
7%
Másoktól hallja (pontosabban a kurucinfón olvassa), hogy amikor a kurucinfón olvasott baromságokat előadja másoknak, akkor hatásosabb, ha azt mondja, hogy ez személyes tapasztalat (és aki nem így gondolja, az mind a rózsadombón lakó liberális burzsuj).
2010. máj. 19. 12:19
 10/23 anonim ***** válasza:
78%

utolsó: fiatalkoromban nem is volt kurucinfó, én csak egy egyszerű vidéki vagyok aki NEM másoktól hallotta ezeket a történetekete hanem egy részük velem MEGTÖRTÉNT.

de neked ez úgy sem mond semmit. Igen is van cigánybűnözés, ez a Kádár-korban is egy kriminológiai fogalom volt, mert léteztek olyan bűncselekmények, amiket fehér ember nem követett el! Akik a síneket meg a felsővezetékeket felszedik, azok 100%-ban cigányok! Egy esetben sem követte el még fehér ember ezeket! Akik leszúrnak az utcán 300 ft-ért azok 100%-ban cigányok! Persze, a fehér is leszúr, de nem pár száz forintért! Akik öregeket vernek össze az utcán megalázva előtte őket azok 100%-ban cigányok! Fehér embertől ilyen viselkedést egyszer sem láttam, és nem is hallottam, pedig nem tizenéves vagyok már és levéltárban dolgozom, van szerencsém rálátni a dolgokra szerencsére.

Nézz már szét a világban? Akik üvöltözve vonulnak az utcán, mobilon zenét hallgatva, szotyit köpködve azok 100%-ban kicsodák? Dolgos magyar gazdák, igaz? Na persze.

A fehér ember is lop, lehet, de kitől tanulta? Megmondom én: a mocskos cigányoktól! Eegy évszázada a magyar falvakban nem voltak lopások, sem különösebb bűnözés! Miért? Mert a maygar ember nem lopott soha, azért! Megpróbálhatsz cáfolni, levéltári adatok alapján tudom mondani!

És még valamit, "kedves" utolsó válaszoló: amikor a saját anyám után obszcén szavakat kiabálnak az utcán a cigányok és egyszerűen nem szóhlatunk vissza, mert összevernek, meg is ölnek akár (a helyi bandában többen ültek már), a rendőrség pedig nem csinál semmit, akkor az indulatom egy része irányul csak a cigányok felé!

A másik része feléd meg a hozzád hasonlók felé irányul, akik semmit sem tudtok a világról, beszéltek a nagy semmiről és engem bélyegeztek hazugnak!

A legszívesebben betörném a mocskos képeteket! Nem stílusom ez a beszéd de nem vagytok mások, mint szájhős patkányok, és 90%-ban rózsadombi újgazdag fattyak! Aki szegény sorban él, az látja mi a valóság, nem úgy mint ti, férgek.

Ui.: nem vagyok jobbikos, de nagyon is örülnék neki ha a gárda és mellette más félkatonai/katonai alakulatok járőröznének naponta az utcákon végre rendet téve! Akik jól elvernék, vagy adott esetben lelőnék ezeket a majmokat.

2010. máj. 19. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!