Aki cigányozik az személyes tapasztalatot mond, vagy csak a másoktól hallott dolgot csámcsogja?
Az orvosi egyetemen a legkedvesebb barátom roma volt. Mélységesen tiszteltem, mert:
1. Tanulmányi eredménye kiváló volt
2. Szülei koszorúkészítésből és nagyon szerényen éltek.
Ez a fiú ma már hazánk egyik legjobb baleseti sebésze.
Természetesen tudom, hogy sok a cigány bűnöző. A kérdésem már csak annyi, hogy ezért ki a felelős. A kirekesztő többség, vagy a csóróságtól szenvedő kisebbség. Ne bántsátok a cigányt!Nagyon sok a saját maguk gondja (l.d. Füstös képek). Életemben több cigány ismerősöm, iskolatársaim is voltak. ha Lakatos Kálmán Szankról olvassa az üzenetemet, feltétlenül jelentkezzen! Az egyik legjobb barátom voltál (vagy).
"A kirekesztő többség, vagy a csóróságtól szenvedő kisebbség."
Olvass már vissza! És attól a "drága kisebbségnek" jobb lesz ha hógolyóval dobál idős embereket? Neked ez jó poén? "Gyerekcsíny" mint annak a fiatal lánynak a felgyújtása? Gondolkozz már ésszel! Senki nem mondta, hogy nem létezhetnek rendes és normális cigányok! Biztos hogy léteznek! Ők az 1-2%! A többi 98% meg egy genetikai hulladék, patkány, parazita! És ezeket a szavakat egy cigány ismerősömtől hallottam, aki a normálisabbak közül való volt! Szóval nem nayon van miről beszélni, amikor már egy cigány is elismeeri, hogy a többség egy selejt, egy élősködő féreg! Aki ezt ma Magyarországon nem tudja elismerni, azt lapáttal kéne fejbecsapni! Semmit sem tudtok arról a terrorról, ami a gazdag-negyeden kívül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!