Tapasztalatot kérnék elektromos nyakörvről?
A legtöbb kutyát megbolondítja a sípolás és csak még többet ugat.
Mennyit sétáltok, játszotok a kutyával? Szerintem egyszerűen nincs eléggé lefárasztva. Egy reggeli, jó 1órás séta, sok futással csodákat művel.Úgy alszik utána mint a tej.
Szó szerint ugyanigy jártunk.
én az ultrahangos ugatásgátlót fogom kipróbálni,az elektromosrol lebeszéltek.
(priviben tudok napközben válaszolni)
nem tudom az ultrahangos hogy működik... :-S
de elég értelmes kutya abban reménykedek, hogy rájön hogy kettöt vakkanthat büntetés nélkül csak egy kis figyelmeztetö sípí van, utána jön a bünti és ha hall valamit kintről akár akkor is max 1-1et vakkant és utána csak csendben figyel
szerintem nem ok nélkül ugat, biztos hall valamit kintről, meg van hogy néha poénból vagy nem tudom miért a kaputelefonon becsengetnek valakik, van hogy este fél 11kor is akár, akkor is nekikezd ami természetes, de szerintem ha okkal is ugat, biztos hogy "túlreagálja" a dolgot...a kaputelefont pont most kötöttük ki a falból, hogy azzal is kevesebb bibi lehet... az a baj hogy hiába kötném be a kamerát most mert csak esti iskolába járok, szóval nagyon nagyon ritkán van egyedül hagyva a kutya, mert amikor én megyek, más már jön haza, de már így, az egy két alkalom után is olyan heves reakciót váltott ki a lakóközösségből hogy muszáj vele kezdeni valamit mert reményeim szerint nemsokára dolgozni fogok, és addigra meg kell oldani ezt az egészet, ezért is akartam olyanokkal beszélni akik ténylegesen használták mert egyrészt nem két forint hanem majdnem 30 ezer, másrészt meg nem akarom tönrevágni a kutya idegrendszerét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!