Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki cigányozik az személyes...

Aki cigányozik az személyes tapasztalatot mond, vagy csak a másoktól hallott dolgot csámcsogja?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Szivemböl beszelsz kedves utolso!
2010. máj. 19. 21:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Is-is!
2010. máj. 24. 07:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű! Egy cigány bármikor beköltözhet a Magyarok közé, ugyanezt egy Magyar nem teheti meg! Ennyi! Egyébként nincs Magyar, akinek ne lett volna már rossz tapasztalata cigányokkal. Ezen kellene elgondolkodni retkek!
2010. máj. 25. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Építőiparban sokat dolgoztam velük, de rohadt idegesítő, mikor adod ki nekik a munkát új helyen és a vállad felett, melletted elnézve cikázik a szemük, hogy az adott helyről mit vihetnek haza leadni az otthoni színesfémesnek. A "parasztokról" télen ingben dolgozva is folyt a víz, a romák nagykabátban majd megfagytak, olyan irtózatos tempóval dolgoztak. A szerszámok, szögek, csavarok sorra az ő táskáikból illetve rejtett helyekről kerültek elő. Egy szál reklámszatyorral jöttek, benne 2 l-es bor, ezért folyton boltba jártak vagy vinni kellett őket, de amúgy is el-eltűntek mindig, mikor erősebb munka volt. Minket is zavartak a munkában, hiába lógtam a falon és három kéz is kevés lett volna, akkor is adjal cigit, tüzet, ilyesmi, a hülye "péniszcentrikus" szövegükről más nem is beszélek... Empátia, az hogy mit kellene tenniük, hogy hasznosak legyenek, ilyenek írmagja sincs bennük, mintha direkt zavarni akartak volna minket a munkavégzésben, olyan lehetetlen helyeken és időben jöttek hozzánk apró-cseprő dolgok miatt. Pl. én mondtam meg neki, hol a lapátja, mikor ő dolgozott vele és nem tudta, hová tette le, de tőlem jött megkérdezni, eszméletlen dolgok ezek. Nálunk is volt 6 osztályos fehér ember, de az nyomta kegyetlenül, úgyhogy ennek a viselkedésnek nem a tanulatlanság az oka, amirte hivatkoznak folyton, ez a vérükben, a génjeikben van, mint az is mikor szemünkbe mondták, hogy a cigánynak a "paraszttól" lopni dicsőség!!! Kedves kérdező, ha a te 68 éves édesanyádat hátbadobnák jéggé gyúrt hógolyóval takony cigányok az iskolaigazgatójuk szeme láttára, te is szeretnéd őket? Szóbeli figyelmeztetést kapott csak a tetű, anyám meg bele is halhatott volna, ha elesik a jeges úton és lábát töri, mert ha nem fogják meg, ez történt volna. Fogalmam sincs, hogy aki ilyet kérdez, mint te egy fórumon, az hol az istennyilában él, talán a monitorja mögött egész nap? Nem is értem a felvetést...
2010. máj. 25. 13:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Köztetek élek és bőven volt cigány kapcsolatom, se meg nem loptak se nem szemétkedtek velem. Én csak halommásból hallom, hogy ez vagy az a cigány ilyen olyan szemét, de tén hogy sosem tapasztalta.
2010. máj. 25. 13:45
 16/23 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani,hogy nem mindenki egyforma köztük sem akárcsak a magyarok között.
2010. máj. 25. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Én strandra sem járok már a tetvek miatt, mióta két 20 év körüli mocskot láttam önkielégíteni a salgótarjáni strandon, pedig mellette lakom közvetlenül. Arra lettem figyelmes, hogy két élősködő vállig a vízben, a medence falának támaszkodva bal kézzel mutogatja egymásnak a nőket obszcén szavak kíséretében, a ballal meg verik ki a cuccot. Pff! Teljesen nyíltan, mindenki szeme láttára, az úszómester semmit nem tett, hiába szóltunk neki. Azt mondta, fél, hogy megvárják hazafelé. Ezekben semmi olyan fék, gátlás nincs, amitől embernek lehetne nevezni valakit! Akkor még a rendőrség közleményt ad ki, hogy türelmesebbek legyünk velük szemben, mert nekik az átlagosnál hevesebb a vérmérsékletük! Hát hol élünk? Miért a többséget nyomja el a törvényes rend, aki normálisan szeretne élni? A cigányok által okozott kár miatti feljelentéseket fel sem akarja venni a rendőrség, több ilyen esetem is volt már, mikor a kerítésemet megbontva lopták a terményeimet. Hivatkoznak arra, hogy úgysem lehet behajtani, hát ellenük nem lehet végrehajtást kérni vagy a házukra, a szülő házára ráterhelni az okozott kárt? A kamatok miatt egykettőre elveszítenék, utána úgyis csak ledózerelésre lennének jók azok a lelakott, ablak nélküli putrik, amiket 2-3 parabaolaantenna tart csak össze kívülről, belülről meg az 5.1. :DD Még egy, ők miért nem követnek el rasszista cselekményeket, mikor csak azért ver meg valakit a csürhéjük, mert az fehér ember? Erre nagyon szeretnék választ kapni. Tudom, hogy hamis vallomásokat tesznek folyton, meg akit megvertek, az őket támadta meg heves cigányozás kíséretében a vallomásuk szerint, mint most pl. Ercsiben is a család egyetlen büntetlen előéletű tagja ölte meg a "támadót", aki az ellopot szerszámját ment visszakérni és lezárva volt a permetezője, úgyhogy senkit nem fújt le vele, csak annyit közölt velük, hogy ha délig nem kapja vissza az ellopott új fűkaszáját, rendőrségi feljelentést tesz. Mindenki tudja, hogy hazugságot állítanak folyton, mégis alig pár ügyben marasztalják el őket. Ott van a cigány bokszoló, aki az osztálytársát ütötte meg, hogy belehalt, 1 napot sem töltött őrizetben!!! Akkor ők mindent megtehetnek? Álljunk már a sarkunkra egyszer, rendet kellene már tenni, a vezetőink a saját zsebüket tömve meg betiltják a Magyar Gárdát? Remélem, a csendőrséget sikerül bevezettetnie a Jobbiknak,mert én itthon élhető életet szeretnék élni, nem mint most, hogy embert fizetünk páran, hogy a gyerekeink épségben hazaérjenek az iskolából...
2010. máj. 25. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor nézd meg ezt az osztályfőnöki órát, amint Európa-bajnokságon bronzérmes bokszolónkat verik és amit cigányok készítettek saját magukról és büszkeségből tettek fel a Youtube-ra. A kommentek utólag kerültek rá. Ügy nem lett, mert azt mondták, mélységesen mengbánták, ez amúgy marhára kiderül a videóból. :( Duma, azt mondják, amire kiokosították őket a fajtársaik.

http://www.youtube.com/watch?v=pZWfx5NZfUE

2010. máj. 25. 14:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Na igen, a videó kapcsán csak annyit, hogy az osztálytársát halálra verő cigány a mai napig bokszolhat. Ezekre ezek szerint semmilyen szabály, törvény nem vonatkozik, bármit megtehetnek? Kik ők, hogy a törvény felett állhatnak, mert a tetteik, életvitelük alapján a társadalom legalján állnak?

Remélem, hogy ez mielőbb megváltozik, mert a sok megaláztatás, munkánk gyümölcsének folytatólagos eltulajdonítása előbb-utóbb rettentő indulatokat fog elszabadítani...

2010. máj. 25. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:

"Köztetek élek és bőven volt cigány kapcsolatom, se meg nem loptak se nem szemétkedtek velem. Én csak halommásból hallom, hogy ez vagy az a cigány ilyen olyan szemét, de tén hogy sosem tapasztalta."

Lehet hogy van benned 1-2 vonóval, azért voltak veled olyan kedvesek "tázsvííír"

2010. máj. 25. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!