Miért hagyja el ennyire az állam a magyar mezőgazdaságot?
A szürkemarha és a racka húsának nincs párja a világon,a mangalicáról nem is beszélve.
Nem véletlenül veszik külföldön.Úgy hívják,hogy hungarikum.
A mangalicát pl.a spanyolok veszik,vaddisznóval pároztatják és a megszülető utódokból lesz a híres spanyol sonka,amit méregdrágán adnak.
Ami ide bejön az EU-ból kajaféle(lásd tej,zöldség stb.annak se íze,se bűze.
1.200.000 adót fizettél be, ez vicc?:D Mennyit vettél ki?:D
Ez az adó egy közepes keresetű alkalmazott éves jövedelemadó szintje alatt van. Ennyit fizettél be vállalkozóként, te, élősködő?:D És erre büszke is vagy? Mennyit vettél ki? 5-6-7-10-20-30 milliót? Ilyen nyerőgépbe én is beszállnék, mindig pozitív a szaldó. :)
Sötétség Fejedelme!
A mezőgazdaság nem csak a szétbasz.tt állat tartásból áll ám!Mi van a többi dologgal???
Eredetvédett skót mrha,ibizai sonka stb.nem kerül az átlag csóró magyar asztalára(ugye belőlünk van több).
Nekünk az EU-s termékekből csak az olcsó selejt szemét jut a Tescoból meg hasonlóktól.Másra ugyanis nem telik minimálbérből...
Légyszi-légyszi, cseréljünk egy kicsit, lennék manager, legalább lenne egy kis nyugi körülöttünk és ráérnénk foglalkozni az esküvőnkkel.
ja,volt olyan, hogy mínusszal zártam 3 hónapot(még a költségem se jött vissza,nemhogy maradt volna akár 5fillér is)úgyhogy szeretettel várlak,mert te úgyis napra pontosan megkapod a fizetésed.Az Unio-s támogatásokról meg csak annyit,hogy konkrétan eltüntek a pénzek, valahol elakadt, mert hozzánk parasztokhoz nem érkezett meg,és erről hivatalos dokumentumaim vannak,ha kéred szívesen megmutatom, úgyis olyan okos vagy, talán tudnál segíteni,hogy sajtoljuk ki ezt a pénzt. Ja, bocs,míg el nem felejtem, a földtámogatás sem érkezett meg, úgyhogy lehet köpködni nyugodtan, ha szerinted ennyire jó a parasztoknak, van egy üres tanyánk,Bács-kiskun megyében, odaadom, próbáld meg, egyből Milliomos leszel, az lesz ám a tiszta kereset!! Gyere!!
Én a minőségi hústermékeket azért hoztam fel, mert ezek piacképesek. Szar minőségű tömegterméket pedig csak nagyon nyomott áron lehet eladni. Egy jóféle spanyol sonkáért 100 e felett is megadnak.
A másik, én meg megkerestem az árát annak, hogy ehessek ezt-azt, itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!