Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar állam megoldása?

Magyar állam megoldása?

Figyelt kérdés

Hali

Nem tudom, de hülyeség ami most van:

-pártok (egymás alatt vágják a fát és így 4 év alatt szarbaól egyik se csinál várat)

- egészség ügy

- kissebbségi problémák

meg ilyenek

de ezt nem értem

gondolok olyanra:

-románia dácsia saját autó márka az országba

- svájc óra és bankok, minek külföldi bankok 100ai?

- hollandia exportra kva sok virág (tulipán meg stb)

- svájc ha jól tudom 20 év letelepedési idő?

mezőgazdaság fejlesztése

1 párt lenne és abból szavaznák minisztert, mert pl egyik szidja a másikat és a nép azt látja hogy egyik szar akk amikor a másik nincs :S

2011. aug. 30. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

"románia dácsia saját autó márka az országba "

Mi van?

2011. aug. 30. 19:34
 2/8 rémuralom ***** válasza:
91%
Az ilyen önjelölt politológusoknak, mint te, szoktam én azt javasolni, hogy a cipész csak maradjon a kaptafánál...
2011. aug. 30. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Jogos kérdés!

Azzal van a gond hogy védik a bűnözőket pl: MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS!

Önfenntartó börtönök kellenek és kemény törvények stb!

2011. aug. 30. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Hülyeségeket írkálsz. Olvass és aztán gondolkozz, ne az alapján amit látsz vagy hallasz.
2011. aug. 30. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

1. tanulj meg fogalmazni;

2. tanuld meg a helyesírást;

2011. aug. 30. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Elsőként annak kellene gátat szabni, hogy egy elöregedő társadalomban az utánpótlás ne azért szülessen meg, hogy ő is eltartott legyen!

Akik a saját vállukon cipelik az ország terheit, azok nevében mondhatom:

Igenis VAN hiábavaló születés, hiábavaló élet!

2011. aug. 30. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
A saját automárka nálunk is fontos lenne, hiszen az autógyártás terén hatalmas múltunk van. Valamint a mezőgazdaság fellendítését is előtérbe kellene helyezni, hiszen abból kellene megélni amihez adottságaink vannak.
2011. aug. 30. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, minek nekünk a sok befektető? Minden meg van ebben a kis országban amiből pénzt lehetne csinálni. Termőföld, édesvíz, Balaton , gyógyfürdők,ész, akkor mi a fenétől félünk, hogy nem jönnek a befektetők? Nem is kellenek. Láthatjátok mennyi hasznunk van belőlük! Adót nem fizetnek évekig, utána meg kivonulnak,a hasznot külföldre utalják. Munkahely pedig teremtődne a felsorolt javaink működtetéséből.Szerintem abba kellene hagyni már ezt a sok nyavajgást a külföldi befektetőért. V...x
2011. dec. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!