-pártok (egymás alatt vágják a fát és így 4 év alatt szarbaól egyik se csinál várat)
- egészség ügy
- kissebbségi problémák
meg ilyenek
de ezt nem értem
gondolok olyanra:
-románia dácsia saját autó márka az országba
- svájc óra és bankok, minek külföldi bankok 100ai?
- hollandia exportra kva sok virág (tulipán meg stb)
- svájc ha jól tudom 20 év letelepedési idő?
mezőgazdaság fejlesztése
1 párt lenne és abból szavaznák minisztert, mert pl egyik szidja a másikat és a nép azt látja hogy egyik szar akk amikor a másik nincs :S
2011. aug. 30. 19:30
1/8 anonim válasza:
"románia dácsia saját autó márka az országba "
Mi van?
2011. aug. 30. 19:34
2/8 rémuralom válasza:
Az ilyen önjelölt politológusoknak, mint te, szoktam én azt javasolni, hogy a cipész csak maradjon a kaptafánál...
2011. aug. 30. 19:35
3/8 anonim válasza:
Jogos kérdés!
Azzal van a gond hogy védik a bűnözőket pl: MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS!
Önfenntartó börtönök kellenek és kemény törvények stb!
2011. aug. 30. 19:36
4/8 anonim válasza:
Hülyeségeket írkálsz. Olvass és aztán gondolkozz, ne az alapján amit látsz vagy hallasz.
2011. aug. 30. 19:41
5/8 anonim válasza:
1. tanulj meg fogalmazni;
2. tanuld meg a helyesírást;
2011. aug. 30. 19:51
6/8 anonim válasza:
Elsőként annak kellene gátat szabni, hogy egy elöregedő társadalomban az utánpótlás ne azért szülessen meg, hogy ő is eltartott legyen!
Akik a saját vállukon cipelik az ország terheit, azok nevében mondhatom:
Igenis VAN hiábavaló születés, hiábavaló élet!
2011. aug. 30. 19:57
7/8 anonim válasza:
A saját automárka nálunk is fontos lenne, hiszen az autógyártás terén hatalmas múltunk van. Valamint a mezőgazdaság fellendítését is előtérbe kellene helyezni, hiszen abból kellene megélni amihez adottságaink vannak.
2011. aug. 30. 20:08
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán, minek nekünk a sok befektető? Minden meg van ebben a kis országban amiből pénzt lehetne csinálni. Termőföld, édesvíz, Balaton , gyógyfürdők,ész, akkor mi a fenétől félünk, hogy nem jönnek a befektetők? Nem is kellenek. Láthatjátok mennyi hasznunk van belőlük! Adót nem fizetnek évekig, utána meg kivonulnak,a hasznot külföldre utalják. Munkahely pedig teremtődne a felsorolt javaink működtetéséből.Szerintem abba kellene hagyni már ezt a sok nyavajgást a külföldi befektetőért. V...x
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!