Miért hagyja el ennyire az állam a magyar mezőgazdaságot?
És a mezőgazdaság nem olyan munka,hogy heti 5 napban,napi 8 órában lehet csinálni.
az összes olyan bunkót,aki leszólja az ebből élőket,egy hónapra elküldeném,hogy végezzék azt a munkát,mint az általuk leszólt termelők.
Ott megtanulnának keményen dolgozni.
Helló maneger!
Hogy telt a nap?Voltál az országházban,vagy nem találtad meg?Mit szóltak a kérdéseidhez?Vagy a Tények műsorban leszel,mert mutogatni kell a primitívség miatt?
Nekem jó volt,igaz hogy dolgoztunk egész nap,de nagy elégedettséggel végeztem,mert annak tudatában telt a nap,hogy minden percünk támogatod jó magyar forinttal!
sziasztok!
Most,hogy némelyik ember kellően felpaprikázta magát, elárulom,hogy mi libatömésből élünk.
A managerrel szívesen cserélnék 1 hónapot, de úgy,hogy mondjuk bele essen a karácsony+a szilveszter:D
Tőlem tömhettek libát, dughattok birkát. Engem az érdekel, hogy tartsátok el magatokat mocskos cigányok, ne az adófizetők pénzéből élősködjetek.
Egyébként a magyar mezőgazdasági termékek -termények, hústermékek, stb.-, nem igazán jó minőségűek, aki járt egy-két helyen a világban, az nincs elájulva a magyar minőségtől, kivéve, ha valami gagyit evett hipermarketben. Még a hungarikumok többsége se magyar, a Pick egy 1800-as évek közepére való olasz szalámi recept koppintása, a mangalicát az 1800-as évek első harmada után kezdték el behozni Szerbiából. A pálinkák még valamelyest elmegy, azt kedvelem. De egy jó toszkán sertésnek, egy jó skót marhának vagy báránynak, egy svájci, spanyol vagy holland sajtnak a közelébe se érnek a termékeink.:)
Szóval, kitartott, élősködő parasztok, tőlem dolgozhattok, csak ne cigánykodjatok az adófizetők pénzével!:) Ameddig csak a markotokat tartjátok, addig kussoljatok.:) Ti, fehér cigány élősködők!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!