A Magyar Állam miért támogatja a SCIENTOLÓGIÁT?
"A munkavállalók komplex képzése" igazából a hubbard college-ban történik.
A cégvezető egy bulgár házaspár, mindkettő egyháztag vezető szerepben!
Ismerem a céget, fél évet dolgoztam ott aztán már besokalltam a heti tesztelgetéstől meg auditálásoktól (más értelemben).
A pohár akkor telt be amikor személyiségfejlesztő "tréningre" akartak küldeni az oxford képességvizsgálat után (ami számukra is váratlan és meglepő módon jól sikerült).
Akkori raktáros kollegám megszívta, mert összetörte a vállalati kocsit, aztán muszáj volt maradnia, hogy tudjon törleszteni nekik, gonodlom már bedarálták azóta, és zombi lett belőle.
MIÉRT FINANSZÍROZZA EZT AZ ÁLLAM?
Plusz most komolyan nem fikázásból, de állandóan felvétel van náluk.
Gondolom mindenkit "kiképeznek" közpénzen, aztán rugdalják ki őket, és igénylik szépen a támogatást rá...
Nézd, ne legyél naiv.
Az adóból 1000 milliárdokat sikkasztanak el évente erre-arra.
Apró, ám sűrű lopások, országból való tőkekivitel, háttéralkuk, stb...
Az embereknek háromszor-négyszer ekkora is lehetne a fizetése, mint jelenleg és meg lehetne szüntetni teljesen a munkanélküliséget, hogy mindenki becsületesen dolgozva tudja ellátni az 5-6 fős családját, ha normálisan lenne megszervezve minden és lenne erkölcs.
De nincs és ezért tobzódhatunk a jelenlegi állapotok között...
ma 22:21
Több száz, több ezer cég tagja közvetlenül, vagy közvetve ennek a magyar scientológiai szervezetnek.
Szerinted csak ezek nyertek pályázatot?
Lehet a vörösiszap katasztrófa is ezek miatt volt
:D:D:D
Ahol ezek teret nyernek...
Nézd meg LOS ANGELES nek milyen híre van ahonnan az egész indult.
"A Magyar Állam miért támogatja a SCIENTOLÓGIÁT?"
Nem támogatja. Sőt, az elismert egyházak közül is most hullott ki a szicentológia.
"Ismerem a céget"
És szerinted X. Y. hivatalnok is ismeri, aki a döntést hozta?
Nem. Megkapta a szokásos napi 5-10 pályázatot, elbírálta őket, ennek a cégnek a pályázatát megfelelőnek találta és átengedte.
"MIÉRT FINANSZÍROZZA EZT AZ ÁLLAM?"
Nem "ezt" finanszírozza, hanem az állandóan változó álnevek segítségével a szcientológusoknak mindig sikerül észrevétlenül támogatáshoz jutniuk. Azonban ez sosem sikerül nekik tartósan.
Neked meg nem háborognod kell, hanem jelezned, amit te tudsz, az illetékesek meg nem.
időpontja: ma 23:05
Sztem nem kéne engem rendreutasítanod.
Támogatja...
A hubbard college is szerepel a felnőttképzési jegyzékben, azonosítószáma is van.
Ez van sajnos...
"A hubbard college is szerepel a felnőttképzési jegyzékben,"
1: Én nem tudom mi az a hubbard college. Egy minisztériumi akta tologatónak miért kellene azt tudnia?
2: Mi az a "felnőttképzési jegyzék"? Erre a szóösszetételre az googlenak csak 6 találata van. Akkor az meg micsoda?
Országos Képzési jegyzékben pedig szakok szerepelnek, nem oktatási intézmények. Így nem értem miről írsz.
3: szerintem pedig a rendreutasítás szükséges volt. Segítsd a közszolgálat munkáját, ne csak szapuld őket.
Nem rég olvastam egy hírt az origón ahol a korlátozásáról írtak..
Egyebkent hagyjuk ezt a libsizést ha kérhetném nácikáim mert már szinte az összes nyugati államban be van tiltva a müködésük..nalunk is remelem csak idö kérdése.
"Gondolom mindenkit "kiképeznek" közpénzen, aztán rugdalják ki őket, és igénylik szépen a támogatást rá..."
Egy (de lehet, hogy két) éven belül ugyanarra nem lehet kétszer pályázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!