Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a Rendszerváltáskor vagy után született, liberális demokráciában, amerikai populáris kultúrán felnőtt fiatalok gyűlölik a Nyugatot, és Putyint vagy éppen az iráni vallásfan vezetést istenítik?

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 12:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

"és nem SZDSZ-esek?"

Mert épeszű ember nem lesz szadeszes a bűnözősajnáltatás, satöbbi ámokfutások után amik mentek, ráadásul a "liberalizmus" jelzőből is szitokszót csináltak.

2014. aug. 15. 23:04
 22/24 anonim ***** válasza:
70%

"Rossz gazdasági helyzetben mindig erősödik a szélsőjobb."

Akkor tudod-e mitől erősödött nyugatabbra?

" Mindent jól ráfognak, az EU-ra, zsidókra, háttérhatalomra :D (vona néha már molná f. árpádi magasságokban jár), liberalizmusra, cigányokra, melegekre, gender oktatásra? amiről totálisan fogalmuk sincs persze megint."

Vicces ahogy "okosabbnak" képzelitek magatokat másoknál, amúgy meg csak a tömény hülyeség dől belőletek, meg "jobbereztek, turbómagyaroztok", satöbbi.

Ráadásul érezhető milyen "jól" csináltátok az elmúlt években amelyekre még most dobnak pár lapáttal.

2014. aug. 15. 23:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Putyint, és az oroszokat azért mocskolják, mert időben észrevették a nyugati karvaly-tőke újgyarmatosító ambícióit, és megálljt parancsoltak neki, de minden egyébben igyekeztek együttműködni a Nyugattal, egészen addig amíg a Nyugat ki nem ásta a csatabárdot egy szélsőséges rasszista puccs támogatásával.
2014. okt. 11. 09:50
 24/24 anonim ***** válasza:
72%

Régi kérdés.

De azért leírom.

Én eléggé hagyományőrző családba születtem. A szüleim mindenképp a Kádár-kor szenvedői voltak, mivel az apai vonalam ősi magyar nemesi család, és azt ugye nem szerették a kommunisták (bár Kádár apja valami nagykanizsai birtokos volt), anyámban pedig jó mennyiségű felvidéki-kárpátaljai vér van. Ezentúl mélyen vallásos római katolikus és református hitű nagyszüleimet már nem is mondanám.

Én min nőttem fel?

Legfőképpen templomi prédikációk és családi történetek hallgatásán. Ezt később családfakutatás és Bibliaolvasás váltotta.

Ugyanazt nézem a TV-ben, mint egy amerikai?

Ritkán nézek TV-t, akkor sem szennyműsort.

Én utálom a nyugati és a putyini/iráni kultúrkört is, de maga az orosz kultúra érdekel, a nyelv is, és (pl.: Paks ügyében) szükség van orosz kapcsolatokra.

2015. dec. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!