Orbán Nagy-Magyarország felélesztésére törekszik, állítják az amerikai és osztrák lapok. Igaz ez?
Akárcsak Putyin a korábbi Szovjetuniót, úgy akarja Orbán Viktor visszaszerezni a régi, első világháború előtti, sokkal nagyobb területű Magyarországot - írja a Der Standard című liberális osztrák napilap nyomtatott kiadásában szombaton.
Szerintem ez egy marhaság.
A Fidesz külpolitikája csak hajszálnyival jobb, mint az MSZP külpolitikája.De, még így is nagyon megalázkodó, meghunyászkodó.
"Csak szerintem szánalmas hogy az emberek rendre feletkeznek el Délvidékről l?ott is magyar él!!!!!!"
Jogos, Szerbiát kihagytam valamiért. Horvátország viszont ott van. Egyezzünk ki egy 50-50-ben, ok?
Elolvastam a német nyelvű cikket. Esküszöm, hogy nem azért mondom ezt mert nagy fideszes lennék, de ez a cikk MINŐSÉGILEG még a magyar média színvonalát is bőven alulmúlja!
Orbán azt mondta, hogy nem liberális, erre a az újságíró: Az EU ellen van, Putyin és Erdogan a példaképen, és nagy Magyarországot szeretné visszaállítani. Hogy ezeket honnan szülte meg az újságíró, azt a jó ég tudja..
Ha egy szélsőséges osztrák lap ezt mondja, akkor ez biztos így is van. Biztosan mindegyik kiválóan beszéli magyart. Rendszeresen figyelemmel kíséri a napi politikai eseményeket.
Már csak az a kérdésem, hogy más híreket is ilyen hitelességgel közölnek Magyarországon és a külföldi lapokban? Ha már a szomszédos országot is így képesek lefesteni.
pl mi a helyzet Argentínában, közel keleten, Kínában Oroszországban?
Miért veszik át a baloldali orgánumok ezeket a provokációkat?
ha magyarországi külföldi tulajdonú médiacégeknél is lehozzák ezeket a bulvár kacsa cikkeket? Akkor milyen visszhangja van ezeknek a cikkeknek a hasonló hátterű román, szlovák, ukrán, szerb lapokban?
Komolyan úgy formálják az emberek tudatát, ahogy akarják ... Sajnos nem mai jelenség, de már ideje lenne észre venni, hogy a liberális médiában nem feltétel és követelmény az igazság mondás. Sokkal inkább érdekek vezérlik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!